laupäev, 28. november 2009

Noorteklubi ärkab

Täna toimus Järva-Jaani noorteklubi üldkoosolek, kus pandi paika uus juhatus ning lepiti kokku edasine tegevus. Juhatusse kuuluvad Mari-Liis Vaas, Eneli Rimpel, Teele Idavain, Andreas Sapas ja Uku Pilv. Esimeheks valiti Andreas Sapas. Usun, et nendega koostöö saab olema hea ja valla poolt toetame kindlasti nende tegevusi ning ideid. Ise astun ma noorteklubist välja, et edaspidi ei tekiks huvide konflikti. Nüüd kui uus, tegus juhatus on paika pandud on ilmselt oodata ka liikmete kasvu klubis. Arutati ka klubile kodulehekülje tegemist.
Üldiselt olen seda meelt, et mida rohkem meil kodanikuühendusi ja MTÜ-sid tekib, seda parem on, sest siis on olemas juridiline isik, kellega koostöös on vallal võimalus kohalikku elu arendada. Ilmselt on lähiajal moodustamisel Kuksemale külaselts, Järva-Jaani spordiklubi reorganiseerimine tuleb lõpule viia ning mõned mõtted on veel.
Täna toimunud saalijalgpalli kohtumise võitsime 8-4. Järgmine mäng juba järgmisel laupäeval kell 12.00 Rapla Atli meeskonnaga. Märkige üles :)
Homme on kõik pered kell 11.00 võimlasse oodatud lõbusalt võistlema ja kell 16.00 toimub advendiküünalde süütamine. Nägemiseni

4 kommentaari:

  1. Tehkem J-J valla juhtimine valitsemine inimeste kaasamine popiks ja noortepäraseks. Valitsemine otsustamine võiks olla lausa reaalajas jälgitav. Näiteks võiks veebis üle kanda volikogu koosolekuid. Kas J-J vallal on plaanis ühineda ka VOLISega? http://dw.riik.ee/VOLIS/Mis_on_VOLIS%3f

    VastaKustuta
  2. Volisega liitumine on plaanis küll. Volikogu istungite ülekanded internetis oli ka üks meie eesmärkidest, nii et ehk saame varsti rahvale veel lähemale.

    VastaKustuta
  3. Palju õnne värskele juhatusele! Jääme ootama suuri ja vägevaid noorte tegusid ja üritusi!
    Pam

    VastaKustuta
  4. Lahe! Kui alustasime, olid praeguse juhatuse liikmed algklassides. Mõnus on teada, et tublisid ja tegusaid noori jagub. Just selliseid noori, kes tahavad ise teha, kaasa rääkida ja otsustada.

    Jõudu teile!

    VastaKustuta