esmaspäev, 7. detsember 2009

Eelarvega enam-vähem

Eelmist nädalat meenutades, siis reedese päeva sisustas taaskord eelarve ning peale lõunat kohtusime perearsti ning kooli ja lasteaia esindajatega, et rääkida üle gripiga seonduvad riskid ning meetmed ja et kuidas käituda siis, kui epideemia peaks puhkema. Otsustati kirja panna võimalikud abiandjad, kes suudaks aidata perearsti kui selleks peaks vajadus olema. Aga loodame, et seda nimekirja ei lähe siiski vaja. ptui ptui ptui
Nädalavahetus läks kui lennates, kuid seekord vallavanemana ei pidanud esinema. Märkimist väärib, et oma kolmanda võidu sai kirja saalijalgpalli esiliigat mängiv FC Kivicom Järva-Jaani (pildil)
Nädal algas taas tempokalt. Hommikune töökoosolek kestis üle tunni ja nii mõnedki küsimused said endale loogilise jätku.
Tänaseks oli vaja tasakaalustatud eelarve esitada eelarve- ja majanduskomisjonile. Tänu heale koostööle Jutaga saime sellega ilusasti hakkama. Kogumahuks tuleb umbes 29,5 miljionit. Kell 4 koguneski komisjon, kuid eelarveni veel ikkagi ei jõutud, sest kõigepealt vesteldi kooli ja lasteaia juhtidega ning seejärel pandi selle põhjal paika asutuste isikkoosseisud ja ka palgad. Suuri muudatusettepanekuid ei tehtud, kuid miskit siiski. Viimane sõna jääb siiski volikogule.
Homme on kohtumine Nordkalki esindajatega ja päeva jooksul tahaks jõuda ka noortekeskusesse.
Kolmapäeval on JOL-is infopäev ja ilmselt läheb jooksvate küsimuste lahendamise tähe all ning valmistumiseks esimeseks vallavalitsuseks uues koosseisus, mis toimub neljapäeval.
Kolmapäevaks tuleb taas kirjutada ka posu artikleid vallalehte. Valla juhtimisest, muudatustest, plaanidest, jalgpallist, valla lehe muutustest, noorteklubist, raamatukogudest ja kindlasti midagi jäi kahe silma vahele praegu. Kellel ka miskit vaja jõuludnumbris avaldada, siis kolmapäevaks saata atiklid aadressil arendus@jjaani.ee
Üldiselt tundub, et blogi on vajalik, sest külastajaid jagub. Klikke on juba pea 1600ning kui arvestada, et see on lahti olnud 18 päeva, siis 80-90 külastajat päevas on päris arvestatav suurus.
Head lugemist.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar