esmaspäev, 27. september 2010

Digi(e)ajastu

Tänane tööpäev näitas selgelt kui kergelt haavatav kogu meie süsteem on seoses digiajastuga. Nimelt oli meil peaaegu terve päev internet ära ja töö oli tõsiselt häiritud. Seda kõige rohkem raamatupidamises, kus kõik süsteemid ongi ainult internetipõhised. Päris huvitav kui kunagi internet "röövitakse", et mis siis ikka saama hakkab?
Reedel oli väike kokkusaamine Pika tänava endise söökla omanikuga ja nüüd on nii, et oktoobris hakkame seal juba toimetama ja varsti on oodata ka seal talguid ning kõik saavad nõu ja jõuga abiks olla, et teha sellest üks korralik kogukonnakeskus. Ehk käivitame selle tarvis ka eraldi blogi, kus siis näha mis tehtud ning mis vaja teha.
Nädalavahetusel käisin Karinul kinos. Päris tore oli. Rahvast oli ja pärast sai tantsu kah. Pühapäevane jalgpall läks täielikult aia taha ning paraku selliselt selle hooaja kodumängud ka lõppesid. Nüüd üks mäng veel ning talvel peab korralikult trenni tegema, et siis taas kevadel vapralt uusi vastaseid alistada.
Pühapäeva õhtupoolikul saime kokku homse korvpallilahingu asjus ning tegime ühe treeningu. Saime ikka rõngale pihta küll ning loodetavasti tulete kõik homme ka kaasa elama omadele.
Muidu tänane päev oli tempokas, sest algas tavapärase nõupidamisega ning pealelõunat toimus Päevakeskuses III kvartali sünnipäevaliste õnnitlemine. Seejärel oli Karedal 6 valla sporditeemaline kohtumine, mis läks hästi, sest pandi paika konkreetsed teemad millega minnakse edasi. Otsustati, et on tulemas ühised nn mudaliigad, kus saavad iga valla harrastajad osaleda. Aladeks korv ja võrkpall. Lisaks tuli teemaks lauajalgpall ning räägiti juba toimivatest ringidest, mis tänu sellele koostööle käima on läinud. Meil on selleks maadlus (järgmine trenn sel kolmapäeval kell 15.00), kuid talvel tahaks panna käima bussi ka Valgehobusemäele, et pakkuda võimalust lumelaua harjutamiseks. Eks näis mis see maksma läheb ja kas üldse huvi on.
Peale seda koosolekut oli veel väike koosolek vallas, kuid peale seda oli hetk kui oleks tahtnud olla neljas korras korraga.
Poole kuuest hakkas lasteaias lastevanemate koosolek ja kella kuuest algasid nii jalka trenn, KÜ Tenderi koosolek kui valimisliidu koosolek. Pooltel suutsin siiski osaleda.
Homne päev algab kohtumisega, kus arutame ringidega seonduvat ning sätime võimla graafiku paika.
Peale lõunat on JOL-i infopäev ning õhtul juba mainitud korvpallimatš.
Kolmapäeval on Rakveres haridusteemaline seminar ning ka Paide linn tahab sel teemal natuke nõu pidada.
Neljapäev on volikogu istungi päev ja reede suur pidupäev.
Järgmisest nädalast peaks taas olema Karinu külastamise päev ja praeguse seisuga jääks toimumisajaks ikka iga kuu esimene kolmapäev kell 10.00.
Tegemist jätkub ja sügis võtab järjest duure üles.
Kohtume siis sel nädalal kuskil.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar