teisipäev, 21. september 2010

Sügisesse

Nädal algas vaikselt ja esialgu tundub, et terve nädal tuleb ilma suuremate jooksmisteta. See on vist vaikus enne tormi, sest järgmist nädalat vaadatest tundub, et läheb amoki jooksmiseks.
Nädalavahetus oli spordine. Võtsin esmakordselt osa Paide kümnevõistlusest ning saavutasin tubli kolmanda koha. Ainsa alavõidu sain teivashüppes. Selle alaga võiks isegi tõsisemalt tegeleda, kuid selleks jah paraku pole erilisi võimalusi. Võistluse kohta infot ja pilte siit. Edu ja jaksu korraldajatele, eriti Alole.
Jalgpallis on nüüd selge, et III liigas me ei jätka, kuid pole hullu, elu läheb edasi ning küll me sinna tagasi tõuseme. Eile saime tabeli tipumeeskonna Viljandi Kotkaste käest 0-4 sugeda.
Homme toimub vallavalitsuse istung, kus ka päris pikk päevakord.
Kolmapäeval on kõik maadlushuvilised oodatud võimlasse kell 15.00, sest siis toimub maadlust tutvustav treening treener Jaak Tammiku juhendamisel.
Kindlasti osasid lugejaid on ka huvitanud, et mis tünnid need sinna Laiale tänavale veeti. Ei, sinna ei tule tanklat vaid maaalune tuletõrjeveehoidla.
See nädal on huvitav kindlasti Karinu ja Jalgsema-Seliküla rahvale, sest Kinomuuseum tuleb külla. Ka mujalt inimesed on oodatud. Mina ei mäletagi, et külades oleks kino näidatud, kuid selle saab ilmselt vanuse süüks ajada, kuid vanasti käidigi nii. Lisaks on teada, et peale kino lõppu on ka tantsulkat oodata. Kõik maale kinno.
Tulemas on ka valla aastapäeva üritused. Esimeseks ürituseks on korvpallilahing renoveeritud põrandaga võimlas, kus kohtuvad Järva-Jaani ja Riigikogu meeskonnad. Kõik omadele kaasa elama. (selle uudise võib nüüd kohalik meedia üles küll noppida :) )
Mis siis veel huvitavat? Ahjaa, üle-eelmise sissekande juures on üks kommentaar ja seda mõtet olen ise juba ka ammu mõelnud, kuid teostuseni pole veel jõudnud. Loodetavasti mõtlen selle vormi, kuidas seda teha ka välja ning ehk muutub inimestele info paremini kättesaadavaks.
Ilmunud vallalehest niipalju, et ei olnud mul plaanis see, et igal teisel lehel on minu pilt, kuid välja nii tuli. Loodan, et suudate ikka lugeda seda ka vaatamata sellele.
Läheme siis vapralt sügisele vastu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar