esmaspäev, 25. oktoober 2010

Rahulikum nädal tulemas, vist

Nädalavahetusel toimunud talgud läksid korda. Panin kogukonnakeskuse viite ka vasakule lingimenüüsse ja seal ka väike ülevaade sellest kuidas läks. Usun, et saab asja sellest.
Pühapäeval sain ka esimest korda meeste kossutrenni ning särk oli läbimärg. Peale kossu on hea võimalus ka kosutav saun lisaks võtta.
Tänane päev rahulik ja terve nädal tuleb esialgse plaani kohaselt tubasem ehk kohtumisi-koosolekuid väga polegi kui välja arvata neljapäevane volikogu istung. Täna toimus ka esimene eelarve- ja majanduskomisjoni istung, kus tehti ots lahti uue eelarve koostamisega. Päris keeruline saab see olema, aga küll me hakkama saame.
Reedel oli ka JOL-i üldkogu, kus siis ikkagi preemiate muutmist ei võetud ette ja kogu protsessi sujuvuse mõttes on see väga hea. Samas loodan, et see teema võetakse uuesti üles uue aasta alguses, sest muidu on jälle hilja sellega tegelema hakata.
Sel nädalal tahaks kokku saada ka vallavanemate Jüri ja Raidiga, kellega JOL-i kultuuri- ja spordikomisjoni vedama hakkame. Paneks mõned plaanid paika.
Ja täna ongi selline igav sissekanne vist. Aga kui lugemist tahate, siis kogukonnakeskuse blogis on viide P.A.I.-le, mida tahaks ka Järva-Jaanis kasutama hakata. Mul neid juba 8 tükki olemas.
Aga olgu siis nii, et pikalt ei lobise.
Toimekat nädalat hääd lugejad.

PS. Erinevalt refist, keskist ja irlist pole sotsdemmid, rohelised ja rahvaliitlased veel kevadise pulma pärast kosjas käinud. Aga ütlen juba ette ära, et selle peo jätan vahele.

1 kommentaar:

  1. Tubli, Arto! Kummardan Sinu meelekindluse ees! PS! Kenasti oled äraütlemise sõnastanud! :))) Mel

    VastaKustuta