neljapäev, 28. oktoober 2010

Sõda Leipzigi linna all

Tegelikult on hullud lood lahti ikka natuke lähemal. Nimelt Koerus anti täna Aldole umbusaldus sisse. Paar viimast nädalat on see teema õhus olnud ja vahepeal juba tundus, et võeti aeg maha, kuid ei. Põhjustena on toodud nii maaküsimusi kui ka halbu suhteid naabritega. Minul suhted halvad polnud, kuid nagu ammu teada, siis peale riigigümnaasiumi keissi ei ole ka suuremat initsiatiivi olnud. Kuid jah tegelikult on põhjused ilmselt mujal ja eks seda teavad Koeru volikogu liikmed ise.
Loodan igaljuhul, et naabrid saavad lõpuks reele, kus volikogu ja valitsus sõidavad läbi tuisu rõõmsalt "ühe teki all".
Aga nüüd toimunust.
Teisipäeval toimus ühe kaugküttepiirkonnas oleva maja koosolek, kus osalus küll oli väike, kuid saime teada, et olukord katastroofiline pole ning tuleb teha mõistlikke otsuseid lihtsalt. Seda muidugi kooskõlas lubatuga. Loodame, et see maja jääb erandiks.
Kolmapäeval arutasime natuke järgmise aasta plaane. Nimelt korraldame järgmisel aastal Järvamaa eakate päeva ja panime ses osas mõned pidepunktid paika.
Eile pealelõunal olin Kodaniku Ühiskonna Sihtkapitali (www.kysk.ee) infopäeval ning ammutasin uusi teadmisi ses valdkonnas. Nimelt on varsti avanemas uus programm, kus on võimalus delegeerida KOV-de ülesandeid mittetulundusühingutele. See on pikk protsess, kuid katsume sammu käia. Aga küll arenduskeskuse Maiko meid avitab.
Tänase päeva märksõna oli volikogu istung. Kui valla kodukalt vaatate, siis päevakorras oli 20 punkti. Üldiselt läks kenasti korda ja mingeid lahkhelisid ei tekkinud. Lisaks oli meil külalisene JAK-i juhataja Katrin Puusepp, kes rääkis arenduskeskuse tegevustest ning võimalustest.
Enne volikogu hindasin ära ka selle aasta ettevõtluskonkursi kanidaadid. Esimest korda olen žüriis. Varem olen olnud ainult sekretäri rollis. Meie vallast ka kaks kandidaati, kuid neid ma mõistagi ei hinnanud.
Homme hommikupoole kohtumisi pole, kuid eks peab jooksvate küsimustega tegelema ja kuu lõpp ka ju. Peale lõunat saan kokku Ida-Regionaalse Maanteeameti esindajaga, kellega arutame kergliiklusteede küsimusi.
Laupäev-pühapäev rahulikud ja siis juba ongi november käes.
Olgu siis. Kohtumiseni.
Ahjaa. Kui kellelgi on soovi saada kiirelt ühendust minuga, siis aktiviseerisin ka skype`i. Kasutajanimi on arto.saar
Side lõpp

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar