teisipäev, 14. detsember 2010

28

Kevadel arvasime kõik, et oh sellist talve ei tule enam küll. Tuli ja kuidas veel. Sellist lund ei mäleta ka minust kordi vanemad inimesed. Meie vallas õnneks midagi paanilist ei juhtunud ning kõik tunduks justkui kontrolli all olevat. Reedel sai kohe ka teade infotelefonist üles pandud nii blogisse kui infoportaali. Huvitav on ainult see, et Järva Teataja ei suvatsenud teadet üles panna, kuigi see info oli reedel minu meelest oluliseim. Ju siis on prioriteedid teised. Kuigi lubatakse järgmisi torme, loodan, et hullem on möödas. Valla rahakotile paneb see muidugi mugava põntsu, sest ühel hetkel on ilmselt vaja neid lumevalle teisaldama hakata.
Reedel kaardistasime ka vanemad inimesed, kes ilmselt vajavad abi lumest läbi saamisel ning laupäeval käisimegi Margeni, Henriku, Sergi ja Martiniga kühveldamas. Paar tundi tugevat tööd ning ühendus maailmaga sai taas loodud nii mõnelegi memmele.
Lisaks peab kiidusõnad ütlema kõikidele masinaomanikele ning vapratele juhtidele, kes andsid ekstreemsetes oludes oma parima. Loomulikult igale poole korraga ei jõua ning usun, et inimesed saavad sellest ka aru.
Tänane päev läks sünnipäevaliselt. Lisaks sellele, et endal oli juhtumisi tähtpäev, käisin lasteaias Hiljat õnnitlemas. Meenutasime ka vanu aegu. Nimelt oli tema see, kes 94-ndal aastal võttis koolis minu avalduse vastu kui Järva-Jaani kolisime.
Lasteaia juurdeehitus oli täna suure lume all, kuid mehed olid platsis ning alustasid taas reipalt tegutsemisega.
Peale lõunat käisin Paides JAP-i juhatuse koosolekul, kus kinnitati sügisese vooru tulemused ning võeti aasta kokku. Mõlemad läksid positiivselt meile :)
Homme lähen räägin Kuma raadios natuke lumega võitlemisest kell 11.15 ning peale lõunat on JAK-i aastalõpukoosolek, kust pean tuhatnelja kiirustama Järva Kilva kolmandale osavõistlusele, kus üritame vähemalt sama tublid olla kui eelmisel korral.
Kolmapäeval saame kokku põllumajandusministriga ning räägime natuke maa-elu edendamisest ning neljapäeval olen Läänemaal, kus saame kokku kolleegidega, kes samuti on gümnaasiumi säilitamise heaks kõike tegemas.
Selline aastalõpune nädal ongi tulemas. Reede muidugi on ka selline koosolek-vastuvõtt-pidu-esinemine päev, kuid sellest juba neljapäeval.
Aga igaljuhul suured tänud kõigile neile, kes mind täna meeles on pidanud ning häid soove soovinud. Et teil endil ka seda kõike jaguks :)
Ahjaa, uus vallaleht on saadaval hästivarustatud kauplustes.
Ilusat nädalat.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar