esmaspäev, 27. detsember 2010

Lumehelbeke tasa tasa

Kahjuks need helbekesed ikka nii tasa ei olnud ning Scarletiga tuli neid taas kamaluga, kuid õnneks mitte nii palju kui eelmisel korral ja tundub, et selle tuisu elasime ka üle.
Pühad möödusid väga mõnusalt ja rahulikult ning loodan, et nii ka teil.
Aasta viimane nädal toob endaga hulgaliselt vestlusi ning aasta kokkuvõtteid. Lisaks toimub neljapäeval mammutvolikogu, mille päevakorrast saate aimu siit.
Homme on aasta viimase kvartali sünnipäevaliste tähistamine päevakeskuses ning neljapäeval, 30ndal detsembril toimub kultuurimajas pidulik aastalõpu tähistamine "Las minna 2010 koos krooniga". Sinna tasub aegsasti laud broneerida ning ka õigel ajal kohal olla, sest kohtadega on igal aasta kitsas olnud ning hilinejatel on natuke krõbedam pilet.
Ei tea mis nüüd ilm küll teeb, kuid suusaradu tahaks sisse küll ajada. Praegu tehnika taga asi, kuid ehk saab peagi korda. Liuväljal on ka juba konarlik jää peal, kuid nüüd taas ka lumi. Peab kiire minitalgu tegema ja siis leige vee peale laskma, et viimane lihv anda.
Üldiselt võib vist möödunud aastaga rahule jääda ja väga midagi nagu kripeldama ei jäägi. Eks teha on veel palju ja uuel aastal uue hooga.
Ilusat aastalõppu

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar