esmaspäev, 10. jaanuar 2011

Euro käes aga käes pole sedagi

ehk siis siiani olen saanud hakkama nii, et eurodega pole sularahas olnud vaja arveldada. Kaardiga makstes ikka mugavam. Eelmisest nädalast veel niipalju, et laupäeval oli lumelinna ehitama tulnuid vähem kui eelmine aasta. Eks neid lumelinnu on kõigil igal pool võimalik teha ja kõigil on lumest juba villand, aga kümmekond inimest oli kohal. Sai valmis paar liumäge ning samuti sai lumest puhtaks liuväli, mis nüüdseks küll on taas kaetud sulaveega. Loodetavasti külm tuleb vaiksel momendil ning saab taas sile jää olema.
Pühapäeval käisime jalkameeste Taavi, Oskari ja Jannoga võimlal pead silitamas ehk eemaldasime sealt meeletud jääpurikad ning ajasime ka lund maha, nii et mõneks ajaks peaks seal ka purikatest rahu olema. Aitümad meestele.
Tänane päev kulges tavapäraselt. Töine koosolek, jooksvad teemad ning mõni kohtumine. Vallas olid taas liikvel ka mõned riigikokku kandideerijad, kuid kahjuks väga abiks me neile nii öelda ei saanud olla. Küll aga koorus välja idee, et selle asemel, et üksikud kandidaadid ja erakonnad käivad kordamööda agitatsiooni tegemas, siis võiks teha ikka ühe korraliku valimisdebati, kus kõikide erakondade esindajad saaks mingil teemal sõna võtta ja vaielda. Ma saaksin erakonnatuna seda juhtida ja see võiks siis ka vallarahvale huvi pakkuda. Idee on istutatud, eks näis kas huvilisi ka on.
Homne päev toob vallavalitsuse istungi ning Järva Kilva etapi, mis sel korral toimub R-Allikul.
Kolmapäeval toimub JOL-i juhatus, mis tõotab tulla peris pikk ning seejärel ka JAP-i nõupidamine. Eks näis kas sinna ikka jõuab.
Neljapäeval osalen kodanikuühiskonna arengukava koostamisel ja õhtul toimub sporditeemaline nõupidamine, kus arutame aasta spordikalendri üle ning kuidas spordielu vallas veelgi paremini edasi viia. Kes tunnevad, et tahavad ka edendamises õla alla panna, siis kell 18.00 toimub koosolek vallamajas, volikogu saalis.
Sel nädalal külastan ka erinevaid asutusi, et jätkuvat aastat head soovida ning ajatahvel kinkida.
Ma ei tea paljud teist facebooki kontot omavad, kuid lisasin sinna lingi ettekandest, mille tegin Järvamaa noorteaasta lõpuüritusel. Lisan selle ka siia Võibolla saate ka midagi uut teada. On arvatud, et see võiks tulevaste valimistega seotud olla, kuid jah pean valmistama pettumuse, et nii see paraku pole. Lihtsalt rääkisin noortele oma lugu. See selleks.
Mu blogi on muide arutluse alla sattunud ka koerufoorum.net veebikeskkonnas. Kes tahab naabrite eluga kursis olla, siis kaega sinna ka.
Üldiselt jätkame tempokalt ja rõõmsas vaimus ning kõik uued ja säravad ideed ning omaalgatused on teretulnud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar