esmaspäev, 2. mai 2011

Nagu ikka...

... on aeg kiirelt lennanud. Reede oli vahva päev. Mitmed sünnipäevad said tähistatud ning lasteaed pidas volbripidu, millest minagi osa sain. Pilte ja jutte saab vaadata-lugeda lasteaia rühmade blogidest ja kui hästi otsida, siis leiab minu ka üles. Kahjuks enda lasteaia üritusi väga meelde ei tule ja eks vanus teeb oma töö.
Laupäevane päev oli grillfesti päralt. Maakondlik eelvoor toimus seekord meil ja minu meelest läks täitsa korda. Ilm oli küll tiba tuuline ja jahe, kuid inimesi liikus, võistlejaid oli, esinejad olid tasemel- mis sa hing veel ihkad. Saunalisi palju polnud, kuid tühja ei läinud ükski üles seatud saun. Oma projekti järgi tehtud ja noortega üles seatud kilesaun töötas väga hästi. Tänud abilistele Andreasele, Ossile, Jannole, Atsile ning teistele kaasaelajatele ka tänud. Loodetavasti ei jäänud see viimaseks korraks.
Pühapäeval oli meil jalkapoistega väike talgupäev ning selle tulemusena on uued katted varumeestepinkidel, võrgud on pingutatud, mullamutihunnikud on laiali aetud ning sild on uuendatud.
Täna algas nädal nagu ikka. Seejärel oli meil koolis kohtumine EAS-i esindajaga, kes vaatas üle meie poolt esitatud arvutiklassi laiendamise projekti. Loodetavasti läheb kõik hästi ning peagi saab koolis olema nõuetele vastav arvutiklass. Peale lõunat käisime Paides-Türil asju ajamas ja nii päev lendaski.
Täna sain kõne ka lasteaia projekti suhtes ja väike problems seal, kuid ilmselt saame jagu. Nimelt on vaja mänguväljaku jaoks ka vaja riigihange teha, kuigi esialgu seda nõuet ei olnud. Raske on projekti ellu viia kui pidevalt reegleid muudetakse, kuid peame hakkama saama.
Homme toimub haridus- ja kultuurikomisjoni koosolek, kus põhitähelepanu on pööratud arengukava täiendamisele.
Kolmapäevast on päevakorras konkreetsel igakuine kokkusaamine Karinu kandi inimestega, kus sel korral on ametnikest kaasas Maarika.
Neljapäeval toimub Paides Paide linna ja Südamaa hariduse arengukava hariduspoliitika töögrupi koosolek, kus võetakse kokku teiste töögruppide tulemused ja tehakse või ei tehta edasisi samme. Eks näis mis saab.
Karinul on aga samal ajal toimumas koolitus, kuhu kõik asutused-ettevõtted on oodatud. Kahjuks on täpsem info töömeili peal, kuid Priit Adler seda veab ning kui ma ei eksi siis sel korral oli peateemaks suhtlemine meediaga. Ise jõuan sinna peale lõunat kui hakatakse midagi ehk ka kokku leppima, kuid kas lepitakse, seda ka aeg taas näitab.
Sel nädalal on veel aega kirjutada artikleid maikuu Jaani Teatajasse ning siinkohal kutsungi üles teid erinevaid mõtteid, ürituste kajastusi, jne kirja panema, sest muidu on jälle liiga palju minu artikleid.
Muide jalkasallidest niipalju, et nüüd on sallid tellitud ja 22. mail peaks olema need ka meie fännidel käes, et esimesel päris kodumängul meile kaasa elada. Kel tellitud, kiirustage ka maksmisega, sest varsti on hilja.
Reedel on toimumas ka väga kaunis emadepäeva kontsert, nii et broneerige endale varakult aeg. Algus kell 19.
Varsti lähevad veed ka soojaks ning aeg on taas rannavalve üles panna. Ka sel aastal paneme panuse vabatahtlikkusele ning kel huvi kaasa lüüa võtke minuga ühendust. Peagi teeme ka esimese kohtumise. Hoidke silmad lahti.
Aga üldiselt sujub ja elu on ilus. Nautige seda aega, mis teil on....

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar