neljapäev, 12. mai 2011

Tulge Järva-Jaani

Miks võiks tulla Järva-Jaani? Põhjuseid on ilmselt väga palju ja neid üles lugeda on väga raske. Neile aga, kes tahaks meile gümnaasiumisse tulla, kuid ei tea, mis neid siin ees ootab, on valminud alljärgnev video, kus isegi sai paar sõna öeldud. Suured tänud noortele, kes selle valmis tegid ning eriti Elen-Maarjale.


Lisaks on valminud ülevaade Järva-Jaani vallas asuvatest vabadest tootmispindadest. Nimekiri koos pindade suuruste ja kontaktandmetega on siinsamas vasakul linkide reas. Sisenemiseks kasutage aga ikka artosaar.blogspot.com aadressi, mitte vallavanem.tk aadressi. Võtke omanikega julgesti ühendust ning võibolla saab just sellest kõnest alguse Su enda ettevõte. Jõudu.
Teisipäeval saime kokku Rainer Eidemilleriga, kes rääkis vabatahtlike keskuse toimetamistest. Eriti hea on see keskus töötutele, kes tahaks saada kogemusi, uusi oskusi ning kasulikku kirjet CV-sse. Samal ajal tasutakse neile sõiduraha ja isegi väike päevaraha on ette nähtud. Uurige siit. Meie vallas võiks ka olemas olla vastav koordinaator, kes aitaks kokku viia vabatahtlikke ja neid vajavaid organisatsioone ja olla samal ajal partneriks Paide keskusele. Kel aega ja tahtmist võtke minu või Rainer Eidemilleriga ühendust.
Vallavalitsuse istung kestis kolm tundi. Vaatasime läbi valla korra eeskirjad, lisaks valla majandusaasta aruanne, mitmed jäätmeteemad ning veel lisaks riigihange, maadeküsimused jne. Üldiselt läks töiselt.
Teisipäeva õhtul saime kokku ka väikse spordi initsiatiivgrupiga, kellega arutasime kolme teemat. Esiteks suvel toimuvast Eestihttp://www.blogger.com/img/blank.gif mängudest, kust J-Jaani vald sel aastal osa võiks võtta. Aladeks on kergejõustik, meeste-naiste võrkpall, orienteerumine, jalgrattakross, mälumäng, köievedu ning jahilaskmine. Minul jäi kokku ajada kergejõustiku meeskond, nii et kel vähegi isu on liigutada ennast valla nimel, andke märku. Vanus pole oluline, sest igale vanusele on eraldi arvestus ja punkte toob iga võistleja. Ainuke ala, millele me ei leidnud osalejaid oli jahilaskmine, nii et kui keegi teab kedagi, kes meid võiks sel alal esindada, siis tehke häält.
Teine teema oli Järve päev ja enam-vähem saime alad paika.
Kolmas teema oli Spordiklubi tulevik, kuid paraku see on raske teema, sest kolme hakkajat, kes oleks nõus olema juhatuses, me leidnud pole. Kui lugejate seas kedagi sellist on, andke aga märku.
Eilne päev oli JOL-iline. Neli tundi kestnud juhatuse istungil oli teemasid seinast seina ja teemade kohta on võimalik infi vaadata JOL-i kodukalt.
Täna käisime osade omavalitsusjuhtidega metsa istutamas. Hea tunne on midagi ikka loodusele ka teha, mitte et varem poleks teinud, kuid metsa istutanud olen eelnevalt vaid korra.
Homme on Spordiliidu juhatuse koosolek ning talgud kultuurihiies. Õhtul läheme meeskonnaga Tallinnasse jalgpalli mängima, kuid kuna read on hõredad, siis väga suuri lubadusi tulemuse osas ei anna.
Õhtul on aga pubis enneolematu Diskoõhtu DJ-de Märt Rannamäe ja Bill Young koostöös. Loodame, et õhtu möödub rahulikult.
Laupäeval on noored pallurid Roobade turniiril. Järva-Jaanis toimub terve päev India filmipäevad ning lisaks on terve nädalavahetus alevis ja vallas näha noori tulevasi kaitseliitlasi ehk toimumas on luureretk. Ärge üllatuge kui Laiale tänavale pannakse üles suur sõjaväetelk ning võimla ümbruses on tavapärastest suurem sagimine. Kõik on kontrolli all.
Pühapäev on puhkepäev :)
Täna ilmus järjekordne Jaani Teataja ja seal ka üks töökuulutus isegi. Haarake leht ja uurige.
Hea uudis oli täna ka see, et põllud said vihma. Ehk saab vili nüüd kasvama.
Noniih. Sai päris infoküllane ettekanne. Ilusat nädalavahetust.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar