teisipäev, 21. juuni 2011

Jaanipäevaks kõrgeks kasvab rohi....

Laupäeval toimunud Järvamaa eakate päev, kus rõhk oli nii põlvkondade vahelisel seosel kui vabatahtlikul tööl, läks väga hästi. Suur roll oli loomulikult ilmal, millest paremat ei oskagi taolise ürituse puhul tahta, kuid lisaks sujus kõik kenasti, etteasted olid toredad ning inimesed rõõmsad. Ants Leppoja tegi rohkelt ka pilte ja neid võib näha jarva.ee lehel ning Järvama facebooki lehel.
Siinkohal veel suured tänud kõikidele, kes olid ürituse korraldamisel abiks.
Pühapäeval sai osa võetud telemängust "Eesti mäng", mis alates järgmisest nädalast peale AK-d hakkab eetris olema. Minu etteaste(-d) hakkavad peale alates 2.augustist. Ei tea kas endalgi meeles selleks ajaks enam on. Aga igaljuhul väga lahe ja muhe saade on, meeleolu on sõbralik ja saatetegijad on väga positiivsed. Võrreldes mõne teise telemänguga on pinget tunduvalt vähem ja meelelahutust rohkem.
Täna oli suhteliselt kiire päev. Taas ka selline päev, kus tuli tegeleda natuke emotsioonide taltsutamisega (mitte enda), kuid õnneks tuli välja, et siiski väga paanikaks põhjust nagu polegi. Lisaks hunnik pabereid signeerida ning katsusin pisut kirja panna ka noorte laulu- ja tantsupeo logistikat kui lapsed linnas on. Tantsijate liikumine mõnel päeval on ikka väga keeruline. Jõudu neile.
Homme hommikul saame kokku eakate päeva toimkonnaga, et otsad kokku tõmmata. Lisaks on homme vallavalitsuse istung ning jalgtee arutelu.
Kolmapäev on tempokas päev kui hommikupoole ilmselt osalen vee- ja kanalisatsioonitrasside koosolekul ning peale lõunat on 9. ja 12. klassi lõpuaktused ning seal vahel kell 17.00 toimub veel Võidutule tervitamine ausamba juures. Jagamine toimub muidugi 23. juunil ja seda ka kell 17.00.
Tule saame Järva-Madiselt, kus sel aastal toimub Järva maakaitsepäev.
Järva-Jaani jaanituli toimub sel aastal 22. juunil Kasekoplis ning 23. juunil toimub see nii Karinul kui Kuksemal. Igal pool on palju huvitavat teha. Endal on plaanis J-Jaani jaanitulel natuke igamehe grillivõistlusel grillida.
Igaljuhul tuleb tempokas nädal, sest vaja on mõtlema ja planeerima hakata ka juulis toimuvaid suur-üritusi- Eestimaa mängudest osavõtt, Järve päev, soomlaste vastuvõtt jne.
Eilne veeavarii sai ka hommikul likvideeritud, koolis uue arvutiklassi ehitus käib, lasteaia vana osa fassaad võtab kasukat kenasti külge, nii et tegevus käib mitmel pool.
Aga loetud tunnid on jäänud veel suveni ning siis saab ametlikult kevadele adjöö öelda selleks korraks. Hüva aega ning katsuge ikka puhata ka vahepeal.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar