reede, 26. august 2011

Kiire internet on kohal

Edastan Elioni teate.

Nüüdsest saavad Järva-Jaani alevi ja Karinu küla elanikud vaadata Elioni nutiTV-d ja kasutada kiiret internetti

Tänavu juulis viis Elionlõpule võrguehitusprojektid, mille tulemusel saavad Järva-Jaani ja Karinu elanikud või ettevõtjad võimaluse kasutada kiiret internetti (12 Mbit/s) ja vaadata Eestis ainulaadset Elioni nutiTV-d.

Mitmete organisatsioonide koostöö, Estwin projekti ja Elioni võrguarenduse tulemusena saavad kiirema interneti ja digiTV teenused nii tänased kliendid kui ka uued soovijad. Uue valguskaablivõrgu ja võrgusõlmede tõttu on tulevikus Järva-Jaani vallas võimalikud ka praegusest veelgi kiiremad ühendused ning teenuste valiku laiendamine.

Elioni tehnoloogiadirektor Kalev Reiljan ütles, et kiire internet on nagu kiirtee – see võimaldab olla ühenduses nii lähedaste, klientide kui ka koostööpartneritega. „Olulised asjaajamised saab ära teha internetis, alati ei pea sellepärast pealinna või maakonnakeskusesse sõitma,“ ütles Reiljan. Ta lisas, et nutiTV on olulisel kohal koduse meelelahutajana, sest sisaldab lisaks sadadele telekanalitele nii digitaalset videolaenutust kui ka saadete salvestamise võimalust.

Elion pakub Järva-Jaani vallas Eesti kaasaegseimat internetipõhist televisiooni ja digitaalset videolaenutust – nutiTV-d, kuni 12 Mbit/s kiirusega internetti ning internetitelefoni. Klient saab ise valida just need teenused, mida ta vajab. Vajalikud seadmed – digiboks ja ruuter – on tasuta. Lisainfot saab internetist aadressil www.elion.ee, helistades lühinumbril 165 või külastades Elioni poode üle Eesti, mis paiknevad kõikides suuremates linnades.

2 kommentaari:

  1. 12/1 tänapäeval kiireks internetiks nimetamiseks peab inimesel olema hea fantaasia. pigem on tegu millegi arhailisega. elioni marketingigurude mõistes on jah muidugi tegu millegi erilisega, nagu alati. tehku kasvõi ükski maja optika peale, siis võiksid ehk edasi hüpata..

    VastaKustuta
  2. Mida tahetakse öelda sõnaga "tulevikus".Üle koera saadi, aga üle saba vist ei saada niipea.
    Võiks vähemalt optilise vedada Kase, Lehise ja Kalda 54,58 majadesse, kus rohkem inimesi elab.

    VastaKustuta