reede, 23. september 2011

Kõik pildile

Teen siinkohal veelkord üleskutse kõigile, kes tahavad ennast Järva-Jaani pildiajalukku jäädustada. Esmaspäeval kell 12.00 tulge võimla juurde ja teeme ühe uhke aerofoto. Levitage infot veel niipalju kui saate ja tulge kohale.
Sellest nädalast veel niipalju, et teisipäeval oli väike nõupidamine naabrivalve teemal ja leppisime kokku, et oktoobris toimub ka infopäev, kus sel ja teistel turvalisuse teemadel räägitakse.
Vallavalitsuse istungil andis Ülle K. ülevaate lasteaia eelmise aasta tegevusest. Lisaks sotsiaaltoetused, jäätmed, ehitusload, raieload, talihoolde hange ning mitmed eelnõud volikogule.
Eile sain paika võimla graafiku ja panen selle varsti ka siia üles. Koolis peaks juba info olemas olema ja kohe jõuab ka võimlasse.
Eile osalesin ka noorsootöö arengukava tutvustaval üritusel, kus paraku ainult kolm omavalitsusjuhti said osaleda. Sai ka mõned ettepanekud tehtud. Uudis sellest jarva.ee-s ka üleval.
Täna pidin kirjade järgi EMOL-i aastapäeva seminaril osalema, kuid tervislikel põhjustel ma sinna siiski ei jõudnud. Õnneks mõned kolleegid ikka jõudsid ja saan nende käest ehk info kätte.
Hetkel juba tunne hea ja ilmselt homme krapsti tööl. Natuke tuleb järgmise reede üritusega tegeleda, lisaks Järvamaa Spordiliidu juhatuse koosolek.
Õhtul Jüride-Maridega Olustverre esinema. Seal künnivõistlused toimumas.
Laupäeval tahaks minna ka Ramma raamatu esitlusele (Karinu külamajas kell 14.00), kuid samal ajal olen hoopis Kiviõlis jalgpalli mängimas. Kes saab, minge kohale. Pühapäeval ka spordipäev. Teen taas kümnevõistlust ja katsun eelmise aasta tulemusi ületada. Teivashüppes tahaks ka taas alavõidu võtta.
Sporditeemal veel selline uudis, et 2. oktoobril läheb Paide-Türi rahvajooksule suur, 50 kohaline buss keskväljakult kell 10.30. Nii et pange ennast www.rahvajooks.ee aadressil kirja ja mingem koos jooksma. Koolinoored võtke ühendust kehalise õpetajaga. Teil on kooli kaudu soodne hind ka. See on siis eelsoojenduseks Tiina Idavainu jooksule, mis toimub 8. oktoobril.
Eelmise nädala blogikande täpsustuseks ütlen, et vald ei osta Teenusele kopp-traktorit, vaid Teenus ikka ise liisib selle.
Aga kui enne ei näe, siis esmaspäeval pildistamisel.
Kaunist sügist

1 kommentaar:

  1. Paide-Türi rahvajooksule Jaanist ühise bussiga minemise mõte väga tore ! Veeta üks tore pühapäev ilma nautides, igaüks saab lõpetades medali kaela, ka kepikõndijad! ( Kirna-Türi distants, 6 km) Sooja suppi ja hea tuju !
    Ja tore, kui ka kooli õpilased rohkelt osa võtaksid!
    Kui meil nii sportlik vallavanem, siis vallarahvas - stardime ka ! ILUSAT SÜGIST !

    VastaKustuta