teisipäev, 31. jaanuar 2012

Pa-pa-pakane

Nädal on alanud väga pakaliselt. Hea uudis on see, et tänu pakasele on nüüd lõpuks liuväljak Kase tänaval kasutuskõlbulik. Sile nagu peegel päris pole, aga tritsutada peaks saama. Suured tänud Tanelile, kes oli jõuga abiks, Saimale, kes andis portede külmutamiseks vett, OÜ J-Jaani Teenusele, kellelt saime põhivett ning Järva-Jaani Tuletõrjeseltsile, kes voolikuid laenas. Head kasutamist.
Eelmise nädala lõppu tagasi vaadates, siis JOL-i üldkogu midagi põhjapanevat ei otsustanud, kuid kurb on see, et osadele liikmetele jäi see ilmselt viimaseks selles koosseisus. Mõtlen siis Türi esindajaid. Järgmine üldkogu toimub märtsis Järva-Jaanis ja siis ilmselt vaja taas esimest ase-esimeest valida.
Seliküla-Jalgsema külamaja avamine oli meeleolukas. Oli nalja, muusikat, tantsu, shampust, torti ja meeleolu. Panen siia kaks pilti üles ka, et näidata seda totaalset muutumist, mis külamajas on sees toimunud. Rohkem pilte üritusest www.jjaani.ee aadressilt pildigalerii alt.
Laupäeva hommik algas sellega, et viisin meie tublid maadlejad Paidesse kehalistele katsetele, kust tulid tagasi ühe kuld ning kahe pronksmedaliga. Keskpäeval toimus noortega väike istumine ning planeerisime aastat. Kes mis üritust teeb, kus mis abi vaja on, kas on uusi ideid jne. Koosolekud teeme regulaarseks ning need hakkavad toimuma iga kvartal. Lähimad üritused on vastlapäev 21. veebruaril ning 25. veebruaril tahaks teha jäähoki võistlust taaskord. Edasine päev tõi veel bändiproovi ning seda selleks, et 18. veebruaril Paide kultuurikeskuse lava all soojendada legendaarset punk-bändi Psychoterrorit. Eelinfona veel nii palju, et Kevadrock on sel aastal 31. märtsil.
Pühapäevane sõude-ergomeetrite võistlus läks suurepäraselt. Oli rekordarv võistlejaid, 44, ning kõik läks kenasti. Tulemused ja pildid on siin. Ise võtsin ka osa, kui emaga tegin paaris-sõitu, kuid seekord kõrgemate kohtade pärast võidelda ei õnnestunud. Aitäh Järvamaa kultuurkapitalile ja Järva-Jaani kultuurimajale ning Penteer OÜ-le.
Eile läks esmaspäevaselt ning lisaks oli vaja mitmeid lepinguid selleks aastaks sõlmida.
Täna arutasime Tuve ja Heliga erinevate ürituste korraldamist. Tartu rahulepingu aastapäeva puhul küünalde süütamine sel neljapäeval kell 10.00, Vabariigi aastapäeva tähistamisest 24. veebruaril kell 11.00, Pitka matk 19. veebruaril algusega 10.00 Jalgsemal ja Johan Pitka 140. sünnisaastapäeva tähistamine koos raamatu esitlemisega samal päeval ja lauluvõistlus "Laula kuis oskad" korraldamine aprillis. Oli asine koosolek ning enam-vähem kõik paigas.
Homme on IRL maakonda külastamas ja 9.45-10.30 veedan Erki Noole ja maavanemaga. Seejärel läheb annab Erki Nool koolis loengu teemal "Sport- võimalused ja ohud" ning kell 12.00-13.30 arutame vallamajas Urmas Reinsalu ning maavanem Tiina Orastega maaelu arengust.
Peale seda lähen kohe JOL-i haridus-ja kultuurikomisjoni koosolekule, kus gümnaasiumite teema päevakorras.
Neljapäeval on kell 10.00 pärgade ning küünalde asetamine ausambale ja peale lõunat osalen spordinõukogu koosolekul.
Reedel on ettevõtjate ümarlaud vallas, kuhu kõik ettevõtjad kell 10.00 on oodatud. Teemadeks ikka üldised küsimused ning konkreetsemalt nüüd ka Soome sõprusvallaga tihedate kontaktide loomine.
Reede õhtul on üle pika aja kultuurimajas Disco, kuid selline eriline. Nimelt on üles astumas 17 kohalikku discorit (osad neist teevad seda esimest korda, sh mina). Tasub laud kinni panna ja mõnusat õhtut nautima tulla.
Eelinfona annan teada, et pühapäeval on plaanis teha suusatamise võistlused võimla juures, kuid sellise pakasega vist ei tohigi suusatada, nii et eks näis, kas saame selle ära tehtud.
Aga ärge siis kütmisega liiale minge ning jälgige ikka tuld, sest tuli on meie suurim sõber küll, kuid ka suurim vaenlane kui teda halvasti kohelda.
Head nädala jätku

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar