laupäev, 9. veebruar 2013

Lühikanne

Kui eelmises sissekandes sai kirjutatud, et nädalat kokkuvõttev kanne tuleb ehk reedel, siis seda näed ei tulnudki. Samas pole peale kolmapäeva midagi väga kokkugi võtta, sest siis ai enamus öeldud.

Strateegilise juhtimise koolitus oli asjalik. Sai häid mõtteid ning räägiti just muutuste juhtimisest. Materjal ja näited olid head. Näiteks kui tahetake mingit muudatust teha, siis ei piisa sellest, et sul on ainult üks muudatusvariant, alati on vaja mitut valikut. Seletati ka mis vahe on juhil ja liidril jne.

Eilne päev oli suhteliselt rahulik. Algas Türil väikse kohtumisega keskkonnaametis ning jätkus vallases rütmis.

Täna oli Paides jalgpalliturniir, mis algas korraliku võiduga Ambla vastu, seejärel kaotasime Väätsale ning Imaverele, millele järgnes võit Paidelona vastu. Viimases mängus oleks meil viigi korral õnnestunud pretendeerida kolmandale kohale, kuid paraku kaotasime turniiri võitjale JK Sats`le viimasesekundi väravast 2-3. Meeskonna parimaks valiti Veiko Vespere.

Nüüd kiire hingetõmme ja siis juba Viljandisse esinema Jüride-Maridega, kus toimub mingi suurem sportlaste üritus. Homme endal puhkepäev, kuid saalihokinaised lähevad Jõgevale võistlema. Hoiame pöialt.

Muudest teemadest on huvitav muidugi kohalik poliitika. Paide lugu ja Koeru ka. Viimase osas ehk järgmisel nädalal ka midagi kuulda, kuid eks näis siis.

Meie vallas ka vaikselt kosta sügiseks valmistumisi. Hea kui inimestele läheb kohalik elu korda ning tahavad kaasa rääkida läbi volikogu. Vaatasin eelmiste valimiste nimekirju. Et kui meil kandideeris üldse kokku 45 inimest, siis Koerus oli neid koguni 87 ning Amblas 66. Loodan, et ka sel aastal on vähemalt nii palju kandideerijaid. Eks varsti peavad nimekirjad välja ka tulema hakkama ja valijate töötlemine heas mõttes hakkab peale.

Aga selline väike kanne seekord. Muide, õmblejatega on endiselt tuuga. Andke märku ka need, kes on valmis ennast vastavalt välja koolitama.

Kaunist nädalavahetuse jätku

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar