reede, 15. november 2013

Jätkame

Nädal on saamas lõpule ja paar lauset kokkuvõtteks.

Teisipäeval toimus Järva Kilb ning 12 võistkonna seas tulime Margiti, Taavi ja Mardiga tublile 7. kohale. Sellest olulisemaks muidugi peame seda, et J-Jaani meeskondade heitluses tegime Kõvadele pähklitele (Mittide ja Sapaste isad-pojad meeskond) ning Memorile (segakoori tiim) ära. Huviklubile ja Karedale, kes samuti meil pidevalt silmapiiril, pidime seekord napilt alla vanduma. Eraldi arvestust peetakse ka Järvamaa küsimuste osas ning seal oleme liidermeeskonna järel teisel kohal. Järgmine etapp detsembris Türil. Äge oleks kui Järva-Jaanist veel ühe meeskonna kokku saaks.

Kolmapäeval saime ettevõtlusnädala raames teada, et ettekujutus koostööst on KOVidel ja ettevõtjatel natuke erinev, kuid Järvamaa KOVid peavad seda siiski väga oluliseks ja tööd selle nimel tehakse. Kuigi hoobasid on suhteliselt vähe, siis püüame olla nii koostööaltid kui vähegi võimalik, kuid selge on see, et seadus paneb ka mõned piirid. Ei saa ju näiteks ehitama hakata jube "homme" kui on vaja ka planeering koostada jne.

Kolmapäeval käis kutsekas uue skatepargi ruume vaatamas Rasmus Paimre, kes on üks Eesti kõvemaid BMX ehk trikirattamehi. Paari nädalaga peaks valmima kujundus ning seejärel, kui kõik läheb nii nagu võiks minna, võiks järgmisel aastal Järva-Jaanis olla Eesti üks top10 sisehalle. Loodan, et kohalikud noored tulevad ka ikka hooga appi ning siia leiavad tee ka noored mujalt Eestist. Hoian teemaga kursis.

Volikogu istung läks kenasti. Volikogu sekretäriks valiti taas Marine Vanna ning komisjonide esimehed valiti järgnevalt- eelarve- ja majanduskomisjon- Margus Vaas, sotsiaalkomisjon- Silvia Nilbe, haridus- ja kultuurikomisjon- Katrin-Helena Melder, keskkonnakomisjon- Liivi Nuut, maaelukomisjon- Andreas Sapas, reviskjonikomisjon- Tiiu Lunts. Uus komisjon on maaelukomisjon, kuhu alla läheb nii turvalisuse teema, millel oli enne eraldi komisjon, kui ka sport ja noorsotöö ning ka külaelu. Andreasele jõudu uue komisjoni vedamisel ning teistele ka hääd koostööd. Vallavanema valimine läks ka hästi. Sain 11 poolthäält ning vastu polnud keegi, mis tähendab, et usaldus on olemas ja saan oma alustatud tööga edasi minna. Veelkord tänud kõikidele poolehoidjatele ning loomulikult neile, kes ka valimistel oma poolehoiu paberile panid.

Eilne koosolekute ja sündmuste virrvarr kestis täpselt 9.00-23.30. Hommikul alustasime suure laulu- ja tantsupeo tuleteekonna koosolekuga. Tuli viibib Järvamaal 26-29. juunil ning ööbib Järva-Jaanis, Viisus ning Türil. Sel aastal on idee see ratastega läbi Eesti viia ning kõik kollektiivid, kes soovivad, saavad mingil lõigul olla tulekandjad. Täpsem info hakkab liikuma uue aasta alguses, kuid lai pilt on olemas. Lõuna ajal sõitsime Järva-Jaani osa ka läbi ning võite 26. juuni simmani endale kalendrisse panna.
Koolis toimunud ettevõtjate ja koostööparnterite tänuüritus oli kena. Kahju ainult, et kutsutuid oli nõnda vähe kohale tulnud. Igaljuhul aitäh koolile ilusa žesti eest.
Eilsel ettevõtjate ja turismiedendajate tunnustamisüritusel Roosna-Allikul anti selle aasta parima turismisündmuse tiitel Järva-Jaani Tuletõrjeseltsi poolt korraldatud II iseehitatud, Eestis ehitatud ja Eestis ümberehitatud liikurite killavoorile. Palju õnne Tuvele ja tema meeskonnale. Järgmise aasta augusti alguses on tulemas KKK ehk Kummaliste Kulgurite Killavoor. (pilt Järva Teatajast)
Lisaks sai piirkonna edendaja tiitli AS E-Piim tootmine. Seekord küll rohkem Paide Spordihalliga koostöö eest, kuid Järva-Jaani piirkonda on ka edendanud märgatavalt. Palju õnne, aitäh ja edu.

Eilsest on Margit siis pikemal puhkusel ning olen üles pannud ka kuulutuse ametlikesse teada-annetesse, et asendajat leida. On küsitud, et kas ei peaks ikka kokku hoidma ja kuidagi maja siseselt ülesandeid ümber jagama. Ma ei välista, et see teema võiks näiteks aasta pärast päevakorrale tulla mingis teises võtmes, kuid hetkel ma seda võimalust ei näe. Mõned vallad on keskkonnanõuniku kaotamist katsetanud, kuid on hiljem siiski koha taastanud, nii et ehk ei peaks sama reha otsa meie astuma. Üks avaldus on juba ka laekunud. Margitile aga soovime kõike head, sest algamas on üks ilusamaid aegu.

Eileõhtune bändikas Talinas läks hästi. 5 lugu peaaegu selged nagu naksti (teistel vähemalt). Üks proov veel ja Estonia saab vallutatud.

Täna rahulikum natuke, kuid kohe kohtumine tulemas Swedpanga esindajatega.
Õhtul jalkakohtumine Väätsaga ja homme Türil turniir. Muidu nädalavahetus rahulik tulemas. Tantsuproovid-värgid, nagu ikka.
Uuel nädalal plaanis arutada nii krossiraja arendamist, toimub vallavalitsuse istung, Läänemaale sõit investorteenindusest kuulama, ümarlaud taaskasutuskeskuse loomiseks jne jne jne :)

Aga hetkel siis info lõpp ja laseme uuel koguneda. (Kui ikka igav, siis lugege Juku-Kalle Raidi riigikogu blogi tema facebooki lehel, väga hää tekst).

1 kommentaar:

  1. FREE SAMPLE AVAILABLE FOR 100% UNDETECTABLE COUNTERFEIT BANK NOTES MOST CURRENCIES INCLUDED Contact Whatsapp:..(+4915215387133)

    TOP QUALITY COUNTERFEIT MONEY FOR SALE. DOLLAR, POUNDS, EUROS AND OTHER CURRENCIES AVAILABLE WE HAVE PARTNERS IN ALMOST EVERY COUNTRY SO IF IN CASE YOU ARE LOOKING FOR A FACE TO FACE BUSINESS THEN JUST CONTACT AND STATE YOUR LOCATION AND YOU SHALL HAVE YOUR BILLS

    These features make our bills to be 100% undetected,100% safe and secure to use in any of these areas:

    BANKS, CASINO, ATM, MONEY CHANGERS, STORES. They are 100% Undetected.

    Build trust in yourself when contacting me and don't tell me about your past experience when you were ripped off. I believe that any body who has even been ripped of because of counterfeit money buying went in for small amounts. Shipping is from the US. Within the US is 24hours and outside using is 3 days. We give you tracking number.

    -My Minimum order is 5000fake counterfeit for 500- Shipping is free

    -Face to face Cash on Delivery will be schedule. Some people will want me to send my agents to them so that they can buy directly but for me to send out my agents. There must be a minimum order you want to buy. 120,000 fake counterfeit notes for 20,000 when it comes to face to

    face buying.

    !!!!!!!! CONTACT FOR MORE DETAILS!!!!!!!!


    Email-: perfect-documentation@hotmail.com
    Skype Name:Ranko322
    whatsapp +4915215387133


    E-Mail US Your Questions and Comments.

    We are looking forward to receiving your inquiries and early receipt of your first

    orders!

    SERIOUS INQUIRIES ONLY PLEASE

    VastaKustuta