reede, 1. november 2013

Rekord püstitatud

Pealkirjas viidatud rekord puudutab ka Sind, hea lugeja. Nimelt on oktoobrikuus löödud minu blogi kuu lugejate rekord ning see on nüüd umbes-täpselt 5500 ehk 177 lugejat päevas. Eks valimised andsid oma panuse ning osalemine erinevatel seminaridel ka. Aitäh, et ikka viitsite siin käia ja ma tühja ei vehi siin.

Täna oli siis tähtis päev, sest kogunes uus vallavolikogu, mille liige ma ka praegu olen. Esimeheks valisime  Meelis Mändla ning ase-esimeheks Margus Vaasi. Vaatamata sellele, et Valimisliit justkui on hõivamas kõiki juhtpositsioone, teeme me koostööd kõikide osapooltega ning oleme seda ka erakondadele selgelt väljendanud. Usun, et uute liikmete tulemine volikogusse annab järjekordse arengutõuke ning häid mõtteid saame ellu viia üksmeelselt. Järgmine volikogu istung toimub 13. novembril. Üle maakonna on enamus kohtades juba volikogu esimees valitud ning seekord ongi vist eripära see, et volikogu esimehed vahetuvad, kuid vallajuhid jäävad samaks. Koeru paistab praegu ainus koht olevat, kus mõlemad vahetuvad, kuid eks näis. Ega mindki pole veel ju ametlikult paika pandud. Järva Teatajas ka pilte ja videosid siit-sealt üles pandud. See, mis Paides toimub, on muidugi arusaamatu. Loodetavasti saab seal ka ikka selgus peagi majja.
Ühesõnaga ilmselt kõige raskem osa uue volikogu käimalükkamisest on läbi ja paneme positiivselt edasi. Siinkohal tervitused Järva-Jaanist pärit Kandela Õunale (end. Puss), kes valiti Pärnumaal Sauga vallavolikogu esimeheks ning kes ka oma blogi teinud. Hoiame silma peal ;)

Sellest nädalast veel rääkides, siis teisipäeval sain teada, et uus korruptsioonivastane seadus on natuke ligadi-logadi ning küsimusi oli rohkem kui vastuseid ja lahtiseid otsi on rohkem kui varem. Koolitaja ei olnud ise ka kindel, et sellisel kujul seda 100% vaja oli. Aga noh, eks peab kuidagi järgima seda.

ENTRUM programm sai ka teisipäeval avalöögi. Sain ka esimest korda Nokia kontserdimajas käidud ning mentorina sattusin kohe lavale väikest laulu tegema. Järva-Jaani noored on oma mõtted liikuma pannud ja võtsid aktiivselt osa. Loodan, et jõuavad ikka võiduka lõpuni. Ettevõtlikkus on üks võtmesõna, isegi kui tegeled heategevuse või sotsiaalprojektidega. Indu, tahtmist ning loovust on igal pool vaja.

Eilne päev oli suhteliselt rahulik ning homme ei paista ka veel koosolekuid olema. Natuke peame nõu õpilaskodu osas, sest ideed on olemas, kuid nüüd vaja see ka reaalsuseks vormida. Laupäeval oleme Jüride-Maridega Solarise keskuses tantsu tegemas ja teeme Järvamaale reklaami. Seal muidugi ka teisi Järvamaa kollektiive ning põhiline rõhk ikka ettevõtetel. Kel aega, tulge ikka läbi.

Pühapäeval ei miskit väga ning esmaspäeval näen JAP-i juhatust tulemas, kus kinnitame sügisvoorus rahastatavad projektid ära.

Tänase nimepäeva (31.okt) puhul panen siia lõppu ühe mõnusa loo, millel nimi Arto ning esitajaks System of a Down, mille repertuaariga tasub kindlasti tutvuda. Kuigi bänd ise praegu laiali, siis see on bänd, mis on mind üle kümne aasta saatnud.
Head kuulamist ning kuulmiseni uuel nädalal

7 kommentaari:

  1. Seoses volikoguesimehe valimistega tekkisid mõned küsimused. Nimelt miks valimisliidu siseselt ei soositud esimehe kohale Margus Vaasi? Miks ei pakutud seda kohta kohe reformile, kelle hulgas oli väga tugev kandidaat sellele kohale, vaid sunniti omade seast kandideerima Meelis Mändla? Kas see ongi koostöö, kus kõik juhtohjad endale haaratakse, lükates kõrvale need, kes tegelikult on huvitatud asju ajama? Midagi on igatahes mäda ja see hakkab varsti käärima! ;-)

    VastaKustuta
  2. Johaidii.Oli ainult 3 tõsiselt võetavat kandidaati (Meelis, Tiiu ja Teet)Need on inimesed, kes oskavad ja tahavad juhtida. Samuti teavad inimesi kes omakorda teavad kedagi, kes õigel ajal ja kohas oskavad avada õigeid uksi jne.
    Pole vaja inimest, kellest ei olenene midagi, ega kedagi.
    Niigi läks 1 esialgne hääl rändama, kas keegi mängis suurest kibestumisest jälle Majoneesi Jaani, või mida iganes.Eks see jääb tolle inimese südametunnistusele.
    Ennem kui kedagi vägisi esimehe ametile soovitada paluks sügavalt analüüsida inimese võimeid, lihtsalt seisus küll seda ei kohusta.
    Nendel 3 eelpool nimetatud inimesel on vähemalt mingi kindel visioon, mure ja kohustus valla hea käekäigu eest.
    Lõpetuseks tahaks näha seda, kuidas jagunesid valimistel siis hääled ?

    VastaKustuta
  3. Kas uus volikogu ja vallavanem lõpetavad ka Roosalk Uuno( koolitöötaja) ehitus teenuse pakkumise töö ajal. Kui vallas raha vähe tuleks osata ka raha lugeda!
    Ja kui koolis tööd pole....siis tuleks koormust vähendada või osta teenust. Aga selline käitumine ei ole vastuvõetav!
    Kuidas ei ole seda märganud direktor.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Lugupeetud anonüümne kommenteerija!
      Järva-Jaani Gümnaasiumi remonditööline Uno Roosalk täidab kõiki oma töölepingujärgseid kohustusi. Kuna kooli päevakava ei võimalda remonditöid teha päevasel ajal, siis jäävad tööd õhtutele või nädalavahetustele. Uno üldtööaja üle peetakse eraldi arvestust alates 1998. aastast. Kõik tehtud tööd ja ajad on fikseeritud. Direktor on asjaolust teadlik ja jälgib tööajast kinnipidamist.

      Ludupidamisega
      Sirje Pehk
      Direktor

      Kustuta
    2. Lugupeetud direktor!

      Täna Teid vastuse eest!
      On kahju mehest, kes töötab päeval,öösel/õhtul ja nädalavahetusel! Loodame, et enam ei ole tööajal objekte Tamsalus, Jänedal, Aravetel.... ega ka Järva-Jaanis mis heidab varju arvestuse pidamisele.
      Mina, kui valla maksumaksja aitan Teile edaspidi seda veel paremini jälgida.

      Lugupidamisega,
      Vallakodanik

      Kustuta
    3. Kahju inimesest, kelle uni ja isu on rikutud, kuna peab pead murdma teise inimese tegemiste üle. Ja vaeseke, nüüd on sul ka veel lisakohustus....Mina, kui valla maksumaksja olen sellepärast kohe tõsiselt mures!
      :))

      Kustuta
  4. FREE SAMPLE AVAILABLE FOR 100% UNDETECTABLE COUNTERFEIT BANK NOTES MOST CURRENCIES INCLUDED Contact Whatsapp:..(+4915215387133)

    TOP QUALITY COUNTERFEIT MONEY FOR SALE. DOLLAR, POUNDS, EUROS AND OTHER CURRENCIES AVAILABLE WE HAVE PARTNERS IN ALMOST EVERY COUNTRY SO IF IN CASE YOU ARE LOOKING FOR A FACE TO FACE BUSINESS THEN JUST CONTACT AND STATE YOUR LOCATION AND YOU SHALL HAVE YOUR BILLS

    These features make our bills to be 100% undetected,100% safe and secure to use in any of these areas:

    BANKS, CASINO, ATM, MONEY CHANGERS, STORES. They are 100% Undetected.

    Build trust in yourself when contacting me and don't tell me about your past experience when you were ripped off. I believe that any body who has even been ripped of because of counterfeit money buying went in for small amounts. Shipping is from the US. Within the US is 24hours and outside using is 3 days. We give you tracking number.

    -My Minimum order is 5000fake counterfeit for 500- Shipping is free

    -Face to face Cash on Delivery will be schedule. Some people will want me to send my agents to them so that they can buy directly but for me to send out my agents. There must be a minimum order you want to buy. 120,000 fake counterfeit notes for 20,000 when it comes to face to

    face buying.

    !!!!!!!! CONTACT FOR MORE DETAILS!!!!!!!!


    Email-: perfect-documentation@hotmail.com
    Skype Name:Ranko322
    whatsapp +4915215387133


    E-Mail US Your Questions and Comments.

    We are looking forward to receiving your inquiries and early receipt of your first

    orders!

    SERIOUS INQUIRIES ONLY PLEASE

    VastaKustuta