teisipäev, 28. jaanuar 2014

Ise ettevõtjaks

Uus nädal prauhti peale hakanud ning jätkame endiselt hoogsalt.

Enne kui sellest nädalast juttu, siis paari sõnaga veel eelmisest, õigemini nädalavahetusest. Laupäeval käis meie saalihokinaiskond järjekordsel liigaetapil, kus saadi kaks nappi kaotust. Pühapäeval toimunud 4x4 meeskondliku võistluse võitis taaskord jalgpallimeeskond, mille koosseisus ka ise kaasa üritasin mängida. Ainuke alavõit tuligi jalgpallis, kuid määravaks sai mitmekülgsus ehk siis võrkpallis teine koht, kossus kolmas ning sangpommirebimises teine koht. Võitja oli lahtine kuni viimaste minutiteni, sest sangpommi läksime võrkpalluritega rebima võrdsete punktidega. Täna on parem käsi natuke haige, kuid minuti jooksul 24 kg pommi 31 korda rebida polegi väga halb. Kokkuvõttes jäi seekord järjestus selline jalgpallurid, võrkpallurid, jõusaali mehed ning korvpallurid.
Hea uudis tuli maadlusrindelt. Nimelt meie kehalise kasvatuse õpetaja Taavi Tikerpalu tuli Eesti Meistriks kreeka-rooma maadluses -75km meeste seas. Vägev. Tublid olid ka Ratta-ja Suusaklubi sportlased, kes Kõrvemaa maratonilt medaliga tagasi tulid (Pille Palumaa, N40, 2. koht).
Sporditeema lõpetuseks kutsun kõiki sel laupäeval osalema Sõude-ergomeetrite võistlusel, mille kuulutus siinsamas ning mis on selle nädala liikumisürituste kalendris ka ära märgitud, mida Delfi peab.

See nädal on alanud päris kiirelt. Hommikused nõupidamised nagu ikka ning lisaks ka JAP-i juhatuse koosolek, mis kestis küll üle kolme tunni, kuid oli päris sisukas. Üritasime järgmise perioodi meetmeid täpsustada ning olin seda meelt, et põhitähelepanu peaks minema ettevõtlusele. Ses osas hakatakse ka omavalitsusi külastama ning meie ja Koeru valla ümarlaud toimub 4. veebruaril Koerus.

Ettevõtlusega jätkan. Täna sai paika alustava ettevõtja infopäeva aeg ning koht. Selle vajadusest olen selgelt aru saanud ning kohalikud noored on samuti sellest järjest rohkem huvitatud. Kui praegu ka seda ei tee, siis millal veel. Tulge kohale ning saage targemaks. See pole mõeldud ainult noortele vaid kõigile, kes soovivad natuke uusi mõtteid ja teadmisi ettevõtlusest.

Homme mul koosolekuid hetkel veel plaanis pole, kuid mitmed teemad vajavad timmimist. Hetkel tuli meelde, et nn Passukas, mis on Kultuurimaja taga üle oja, on lumest puhtaks aetud ja seal saab uisutada, otseteeks on Teenuse mehed teinud sillamoodi purde üle allika. Sellest alast laiemalt tahaks edaspidi tehagi ilusa puhkeala ning otsepääsu järve äärde. Suurel järvel on ka juba lund lükatud, nii et kellel uisuisu, siis uisk alla ja andke minna, sest jääl on paksust küll.

Kolmapäeval on KENK-i nõukogu, kus põhiteemaks Innove poolt loodavad tugikeskused ning seejärel kohtun "Kaitse end ja aita teist" korraldusmeeskonnaga. Sel aastal tuleb öine üritus Järva-Jaani mail.

Neljapäeval on väike mõtisklus Järva-Jaani raamatu üle ning muidugi volikogu istung. Nagu eelmises sissekandes ütlesin, siis eelnõud pidid peagi olemas olema ja need ongi nüüd SIIN. Pole tähele pannud, et teised volikogud eelnõusid nii üles paneks, kuid avalikkuse ja läbipaistvuse mõttes on see minumeelest väga hea.

Neljapäeva õhtusse on plaanitud Elamuskeskuse loomine, kuid hetkel on natuke lahtised juhatuse liikmete nimed ning kui päris paigas ei ole, siis võib juhtuda, et peame sips edasi nihutama. Aga peale seda liituda ja kampa lööma on oodatud kõik.

Reedel on Järvamaa Aasta Teo väljakuulutamine ning õhtul on pool Järva-Jaani rahvast Paides kui seal toimub Koolitantsu festivali eelvoor, kus kolm meie rühma võistlustules. Poeg Artur saab ka koolitantsu ristsed kätte. Hoiame pöialt.

Pühapäeval on Tartu rahu aastapäev ja sel puhul süütame meiegi kell 10.00 küünlad vabadussambal ning mälestame sangareid.

Ega siis muud polegi praegu kui et, ärge unustage seda vana tõde, et kriipsunäod saavad hammustada, naeratage.

4 kommentaari:

  1. Ei ole võimalik! Oleks poisil siis midagi ettenäidata, mis oleks aluseks palga tõstmisel! See mitme aasta pikkune enesekiitmine siin pole küll selleks põhjuseks. Kas enam pole kedafgi, kes mõistuse pähe paneks! Madalapalgalistel muidugi tuleks palka tõsta.
    http://www.jt.ee/

    VastaKustuta
  2. Millalgi vaatasin meie vallaametnike palku ning eriti silma jäi vallavanema palk - see on väike ja olen kahe käega selle poolt, et vallavanema palk peab olema kõrgem (muide ise olen ametlikult töötu ja ei ole kade), sest Vallavanem on seda väärt ja isegi Vallavanematel on pere. Kõike head!

    VastaKustuta
  3. Huumor kuubis. Eks loetle üles need väärtused.

    VastaKustuta
  4. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    VastaKustuta