kolmapäev, 9. juuli 2014

Hing rõkkab

Eelmine nädal oli ikka võimas. Kuigi jalad lõid esmaspäeval tuld välja, siis see ei vähenda kuidagi seda tunnet, et Laulu- ja Tantsupidu oli midagi müstilist. Olla üks osa selles suurest kaadervärgist, samas olid kõik osalised olulised. Pinget ja vastutust oli tunda kogu aeg ning kui lõpuks peaproovis kõik klappis, siis silm läks häguseks küll.

Mõned sõnad siis eelmistest päevadest. Minnes tagasi üle-eelmisesse nädalasse, siis peab ütlema et J.Pitka tubamuuseum sai kenasti avatud ning Grüne Woche kontsert oli meeleolukas. Ilm oli hää ning rahvast piisavalt.

Pühapäeval toimunud Järve Päev läks vaatamata kehvale ilmale korda. Õnneks kogu aeg vihma ei sadanud ja külm polnud. Medalid said välja jagatud ning atraktsioonid said korralikult vatti. Kiidusõnad Noorteklubile, kes taas said üritusega korralikult hakkama.

Esmaspäeval läksime siis Tallinna poole teele ja saime koduks Tallina Kunstigümnaasiumi kaugel Koplis. Kool oli tip-top, söögid head ning majaperemees Aavo oli ikka igati mees omal kohal, vastutulelik ning hää huumoriga. Tervitused talle sinna. Staabirahvas oli ka meil hää ja abi saime alati.

Teisipäev oli see päev kui oli külm ja vihmane, mis viis mõtteni minna sauna ning kuna kohapeal sauna polnud, siis tuli saun kohale tuua. Aitäh Tuletõrjeseltsile ja Janarile, kes selle teoks tegid. Samal õhtul mängisime Kopli  meestega ka jalkat ning tulemusega 15-13 võitsime seekord meie ehk eestlased.

Kolmapäev oli suur logistikapäev kui pidime mitme staadioni vahet sõitma. Tantsud said siiski selgeks ning neljapäeval sai rahulikult juba tantse kokku panna.

Reedel oli siis juba kontserdipäev ja kokku tantsisime kõik läbi kolm korda. Kell 11 alustasime ning kell 21.00 lõpetasime. Aga ilus oli. Kuigi jah natuke esimese kontserdi algus ja lõpp natuke venisid, siis ülejäänud kontserdid läksid sujuvalt.

Laupäeval oli siis tantsupidu ja rongkäik. Rongkäik läks kuidagi kiiresti. Koos segakooriga ning Aimariga eesotsas hoidsime meeleolu üleval ja hääl oli ikka pärast kähe lõpuks. Nalja sai ja usun, et ka päältvaatajatele jäime natuke silma. Omaette atraktsioon nii rongkäigus kui kogu nädala olid muidugi Tutikad, kes oma nime ja säravate mütsidega kiirgasid lusti kaugele. Taas intervjuud, pildid, jutud. Lahe. Siin kõrval siis Kirsika tehtud pilt. Laupäeval kontserti kuulama pikalt ei jäänud, sest tegime meestega ühe vastuvõtu naistele. Eks nad ise räägivad, kas suutsime puudutada või mitte :)

Pühapäeval viimane kontsert ja lahkuminek ka uutest sõpradest. Tervitused Pääsukestele ning Saaremaa rahvale, eriti Toivole. Ole sa tervitet. Elva lasteaeda aga ootame koolitusele :)

Kokkuvõttes veelkord suured tänud Üllele, kes selle ulme projekti ette võttis ja võiduka lõpuni viis ning muidugi vägevatele tantsukaaslastele, kelleta oleks paar kohta puudutamata.

Eile tööle tulles oli küll natuke väss, kuid mõnus tunne. Väga suuri mägesid liigutada ei saanud, kuid meilid liikusid, allkirjad ka ning mõni mõtegi. Sain näiteks teada, et Maa-amet müüb taas Uue tänava krunte väga soodsa alghinnaga, nii et kes tahab tuleviku kodu jaoks krunti soetada, siis info SIIT.

Täna hommikul sai koostöös Metstaguse Agroga natuke Võllastel disc-golfi radu tuunitud ning ega võistlused kaugel olegi. Et võsa maha võtta, siis teeme laupäeval spontaanse füüsilise treeningu kell 16.00, kus treeningvahenditena võiks kaasa võtta võsatrimmeri või miskit muud rasket, millega teha korduvaid liigutusi.
Täna tegin õhtul ise ka ühe ringi ning vist tegin rekordi, läbides üksinda kogu raja 50 minutiga. Särk oli ikka lõpuks märg.
Eile ja täna veeti ka järve äärde liiva ning ka Kase tn mänguväljakule. Midagi natuke taas paremaks. Vahepeal on jõudsalt edenenud ka Pika tn kõnnitee ehitus, milles ka vallal päris kopsakas osalus.

Homme lähen notarisse vallale kinnisvara ostma ning pärimist algatama. Peale seda saan kokku Paide linna esindajatega.

Neljapäeval on rahulikum päev esialgu, mõni külaline ehk astub läbi :)

Reedel on tulemas väike arutelu JOL-is, et mis saab KENK-ist ning kuidas kõige paremini Järvamaa noorsootööd edapsidi koordineerida ning õhtul lähen vennaga Tori Põrgu Triatlonile (ujumine+jooks+kanuusõit).

Laupäeval Karinu külapäeva ja kooli kokkutulek. Lisaks Karinu raamatu esitlus, mille pani kokku Anne-Mai Jüriso. Päeval igasugused huvitavad sündmused ning õhtul ka korralik pidu. Mingem kohale. Panen siia kõrvale kuulutuse ning facebookis Meie Karinu kommuuni all ka korralik kava juba üleval.

Pühapäeval on kõik vähem või rohkem spordilembesed oodatud järve äärde, et mõõtu võtta jooksmises. Nimelt toimub järjekordne Ants Nurmekivi jooks. Seekord ehk on rohkem rahvast oodata, sest kuulutus oli ka Jooksja ajakirjas. Samas on jooksud igale vanuseklassile ja oluline on siiski osavõtt, mitte võit. Tulge ja näidake, et liikumine on üks oluline osa meie elust ja me ei häbene seda. Nippe ja nõu jooksmise kohta jagab Ants Nurmekivi isikliklut ning samuti Harry Lemberg, kelle nimed peaks vanematele spordisõpradele teada olema. Peale jooksu toimub Vanatehnika varjupaigas ka  Järva-Jaani spordiveteranide kokkusaamine. tuleb asjalik päev.

Olge te ka ikka asjalikud ja kohtume kuskil ikka

1 kommentaar:

  1. Tere daamid ja härrad
    Kas vajate hädasti finantslaenu (laenu)?
    Paljud inimesed seisavad silmitsi enneaegsete rahaliste väljakutsetega ja enamik neist ei suuda kõrgete intressimäärade, ebapiisava tagatise, võla ja sissetuleku suhte, madala krediidiskoori või muude põhjuste tõttu oma kohalikest pankadest või muudest finantsasutustest omakapitalilaenu saada.

    Kui teil on vaja kiiret laenu, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole ja saame teid aidata laenu saamisel.
    Pakume igasuguseid laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen, hüpoteeklaen ja paljud teised), pakume nii pikaajalisi kui ka lühiajalisi laene, tagatud ja tagatiseta laene ning lisaks saate laenu võtta kuni 20 miljonit eurot. Minu ettevõte aitab teil laia valiku laenutoodetega saavutada mitmesuguseid eesmärke.

    Lisateavet meie laenupakkumise kohta; siin on meie kontaktandmed.
    Kontakt e-post: novicapfinancialservices@gmail.com
    Kontaktnumber: +31642117819 (WhatsApp)

    Enam pole ooteaegu ega stressirohkeid pangavisiite. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu ja teha tehinguid igal ajal ja igal pool, kus seda vajate.

    VastaKustuta