teisipäev, 23. september 2014

Palju õnne Järva-Jaani

Suvi sai ametlikult läbi ja ühes sellega ka normaalsed ilmad. Naabervallavanem Kalju Kertsmik ennustas pikka ja lumerohket talve, eks näis, kuid loodan, et lumega läheb ikka vähe aega veel.

Eelmisel nädalal oli kokkusaamine booking.com esindajaga ning nüüdsest on võimalik ka meil online broneeringuid kiirelt ja muretult teha. Link SIIN.  Sel nädalal igaljuhul päris palju seal sagimist.

Disc-golfi eelviimane nädalamäng läks kenasti ning kokkuvõttes on ka päris huvitav seis. Vähemalt neljal võistlejal on võimalik esikohta püüda. Viimane etapp laupäeval kell 16.00.

Esmaspäeval toimus JOL-i kultuuri- ja spordikomisjoni koosolek, kus arutasime saabunud laulu- ja tantsupeo ideekavandeid ning teeme juhatusele ettepaneku ühega edasi minna. Lisaks olid arutluse all valdkondlikud tegevused JOL 2015. aasta eelarves. Sel korral arutluse all polnud, kuid saatsime laiali ka Järvamaa kultuurikorralduse arengukava eelnõu.
Kultuuri teemal jätkasin ka kodumail, sest toimus väike nõupidamine rahvatantsupäeva korraldamiseks ning selle tulemusena on ilmselt 6. veebruaril maakonna kõik rühmad Järva-Jaanit väisamas. Võtame lahkelt vastu.

Täna külastasime Viljandit. Saime ülevaate maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna ning arenduskeskuse tegevusest ning plaanidest. Suuremal maakonnal on küll võimalusi rohkem, kuid üldiselt olid mured sarnased- tööpuudus ning samas ka tööjõupuudus, koolireform, perearstikeskused jne. Maakonnaülesena on võimalik jätkata Greenway turismiprojektiga. Peale lõunat külastasime Bedfactoryt ning päris muljetavaldav oli see seal. Uus tehas linna servas, kus töötab ca 70 töötajat toodab valmisvoodeid, mille hinnaklass on 3000-14000 eurot. Puhas kvaliteetvärk. Kogu kraam müüakse ekspordiks ja kodumaile väga miskit ei jää. Tegemist siis Rootsi firmaga. 32 aastane tegevjuht oli energiline ning konkreetse jutu ja maailmavaatega. Tootmisjuhiga oli huvitav lugu. Nimelt oli algusest peale tunne, et seda meest oleks justkui kuskil näinud. Lõpuks tuli välja, et käis meil siin discgolfi meistrivõistlustel.

Homme hommikul varajane vallavalitsuse istung ja edasi riigigümnaasiumi töögrupp ning Rajaleidja keskuse avamine. Rajaleidja keskusega tuleb see meelde, et taaskord ei tulnud meile ühtegi avaldust ei logopeedi ega ka eripedagoogi koha peale. Kui keegi teab kedagi, kes teab kedagi, et kuskil keegi sooviks uut väljakutset Järva-Jaanis, siis võtke ühendust, sest saame pakkuda nii konkurentsivõimelist palka kui ka eluaset.

Neljapäevast oli ka eelmisel korral juttu. Rõuge valla külaskäik ning volikogu istung. Et teada saada, mis volikogus toimub, siis tasub alati valla kodukalt vaadata juhtimisepaneeli alt volikogu.   Lisaks näidatakse kinos meil kahel korral ehk siis kell 14.30 ja 19.00 Ilmar Raagi filmi "Ma ei tule tagasi". Tasub vaatama minna.

Reedel osalen siseturvalisuse arengukava tutvustamisel Paides.

Reedel kell 16.00 toimub Jalgsema külamajas tänuüritus valla sünnipäeva puhul. Tegemist ei ole kinnise üritusega. Võib tulla küll julgelt ning kui neljapäevane volikogu ära on, siis on teada ka need nimed, keda õnnitleda teenetemärgi või vapimärgi saamise puhul.

Täna selline lühem kanne, kuid kui veel kandmisest rääkida, siis palun kandke ikka helkurit, sest väljas ikka väga pime juba.

1 kommentaar:

  1. Tähelepanu !!!

    minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing.

    Attention !!!

    my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 2 week transaction.

    VastaKustuta