reede, 20. veebruar 2015

VALIMA VALIMA!!!

Noniih. Tõehetk on saabunud. Valimised hakkasid eile peale ning seda saab teha maakonnakeskustes ja aadressil www.valimised.ee. Oma eesmärkidest olen rääkinud ning ka viimases Jaani Teatajas kirjutasin terve lehe oma mõtetetest ja võimalustest (tegemist oli makstud reklaamiga, ei kasutanud vallalehte ära). Valmis said ka kõik minu toetusvideod ning neid näeb youtube kanalist SIIT. Neljandas osas räägivad minu vend, ema, toredad Järvamaa noored ning punkti paneb poeg Artur. Vaadake kindlasti.
Olen valimiste eel andnud kaks konkreetset lubadust. Esimene on see, et edaspidi jään ka kindlasti Järva-Jaani elanikuks ning hakkan siit tööle käima linna, muidugi kui peaksin osutuma valituks. Teine lubadus on see, et niipalju kui on facebookis grupis "Arto Saarele õlg alla" meeldimisi, niimitu protsenti annetan igakuiselt oma palgast Saagu Valguse Järvamaa keskusele, mis tegutseb meil siin Järva-Jaanis. Hetkel on seal õla alla pannud mulle 269 inimest (st 2,69%). Loodan, et neid tuleb juurde ning loodan, et saan ka seda lubadust ellu viima hakata. Mult on küsitud ka, et kas nii kitsalt annadki lubadusi. Jah paraku lubadused peavad olema need, mida saan öelda, et ka ellu viin ning nelja aasta pärast saab mõõta ka. Teised lubaduse moodi asjad on eesmärgid, mille nimel pingutan kõigest väest, kuid mida lubada ei saa 100%. Ja kui pole 100%, siis pole see lubadus.
Hea lugeja, kui saad, siis pane ka mulle õlg alla ning soovita numbrit 907 ka oma tuttavatele sõpradele nii Järva- kui Viljandimaal. Suured tänud juba ette. Kui täidan eesmärgi, siis saab minust ilmselt läbi ajaloo kõige odavama kampaaniaga riigikokku saanud inimene. Teeme koos ära.

Kui nüüd tulla igapäeva tegemiste juurde, siis sõude-ergomeetrite võistlus läks kenasti. Kokku oli üle 30 osaleja ning karikad said kenasti välja antud. Mul endal polnud plaanis osaleda ja tahtsin lihtsalt Arturile toeks olla, kuid hiljem tuli välja, et suutsin nii meeste arvestuses kui segapaaris-sõidus koos Hillega tulla tublile teisele kohale. Järgmisel aastal on juba 12. kord seda läbi viia.

Laupäeva õhtul sai üle mitme aja taas bändi tehtud ja vinge oli. Polnud juba ma ei tea mis ajast punk-Alicet teinud. Aitäh Sirlile meeleoluka õhtu eest.

Pühapäev oli muidugi Pitka matka päralt. Kui alguses Jalgsemal tundus, et rahvast on justkui vähem kui eelmistel aastatel, siis lõpuks oli Peetrisse jõudnud pea 500 inimest, mis on ka rekord. Seekord mõõk meie valda ei tulnud, kuid mälumängu võistluse võitis meie oma mees Uku Pilv. Järgmisel aastal toimub juubelimatk ehk 10. kord. Selle puhul teeme ilmselt vigureid ja möllu juurde. Mõtteid juba on. Pildil siis ühed korraldusmeeskonna liikmed, kelle jäädvustas Ants Leppoja. Tunnete ehk ära.

Esmaspäeval toimus Järva Arengu Partnerite seminar Pärnus, kus sai päris palju tööd tehtud. 7 tundi järjest ajusid kärsatada oli tegelikult päris hea. Loodan, et suudame võimalused kõik kenasti ka ära kasutada.

Teisipäeval käis maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakond rääkimas maakonna planeeringu koostamisest. Aitame siis ikka kenasti kaasa.
Peale seda toimus Tööhõivekava väljatöötamise ajurünnak Rael ning sealgi ikka sai üht-teist kirja ning ehk on selle vilju võimalik maitsta juba 7 aasta pärast.

Kolmapäeval ja eile olin suhteliselt majas ning koosolekuid ei pidanud suuri. Eile õhtul oli küll kooli kokkutuleku koosolek. Said enamvähem asjad paika, peagi tulevad ka uudised välja ses osas. 13. juuni palun siis ikka kirja panna.

Täna oli vallavalitsuse istung ning kohe peale lõunat läheme Meelisega JOL-i üldkoosolekule Imaverre, Peale seda on plaan minna Koeru valla sünnipäeva kontserdile ning siis juba oma valla peole "100% Eestit", kus erinevaid toredaid asju toimumas. Kellele jääb sellest väheks, siis Söögitoas möllab täna ka Väike mees ehk Meie Mehe väiksem koosseis.

Laupäeval osalen Salutaguse vastlapäeva üritusel ning teeme seal Gretega ka väikse esinemise.

Pühapäeval on üle mitme aja toimumas Disc-golfi võistlus Võllastel. Kell 12.00 on algus ning osavõtt tasuta. Auhinnad rahvuslikud. Teeme kaks 10-korvilist ringi.

Pühapäeval on Järva-Jaani Kultuurimajas linastumas uhiuus Eesti film "1944", mille osad sisevõtted on tehtud ka meie vallas Kagaveres. Kuna tegemist on ilmselt kinohitiga, siis on seansid kell 14.00 ning 18.00, pilet ikka 1.60. Pühapäev on siis võimaluste rohke ning usun, et tee siia leiavad ka naabervaldade inimesed.

Esmaspäev on lühendatud tööpäev. Lisaks on kõik palutud kultuurimajja, et anda panus kellegi elupäästmiseks. Nimelt on kell 10.30-13.30 seal toimumas doonoripäev. Mul on igaljuhul plaanis minna. Elude päästmisega seoses tuleb meelde õnnetus Sargveres, kus ka meie priitahtlikud kohal käisid. Kui võimalust, siis toetage ka neid õnnetuid, kes on jäänud katuseta ning kelle kodud hävisid. Info SIIT.

Esmaspäeva õhtu lõpeb Maavanema vastuvõtuga, millest pidi ka Järva Teataja otseülekande tegema.

Teisipäeval on siis õige Vabariigi aastapäev ning sel puhul on meil selline sündmuste kava kokku pandud. Tulgem siis kohale ning tähistame kõik koos meie kodumaa 97. aastapäeva.
Peale seda on plaanis osaleda ka Järva Maaniaste Ühenduse vastuvõtul, kuhu mind on kutstutud. Saab kiire viispäevak olema.

Nii suure infotulva ja pildimaterjaliga sissekannet polegi vist varem olnud. Loodan, et saite endale vajaliku info kätte ja kohtume siin või seal.

Seniks kõike hääd ning panen veelkord südamele, minge valima, sest teist sõltub, mis suunas Eesti liikuma hakkab järgmised 4 aastat. Mina olen valmis aitama.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar