neljapäev, 30. september 2010

100

Pealkiri sellest, et käesolev sissekanne on järjekorras 100. Sel puhul isegi muudan blogi väljanägemist, kuid kas just paremaks läks seda ei tea.
See nädal on olnud positiivne nädal. Teisipäeval oli meil koolis väike nõupidamine ringide osas ning graafik sai paika. Mul isegi fail olemas, kuid igaksjuhuks kontrollime veel üle ning siis riputame selle kuhugi ka üles. Alates 11. oktoobrist algavad Järva-Jaanis jalgpallitreeningud tipp-treener Viktor Metsa käe all. 1-4. klass esmaspäeviti 15.45-16.45 ja neljapäeviti 16.45-17.45 ning 5.-9. klass peale väikeste trenni. Kuna treener on kaugelt, siis on ka väike kuutasu, mis on 50 krooni. Jääme ootama uusi tähti, sest Viktori käe alt on tulnud näiteks vennad Roobad ning ka kõik Järva-Jaani proffid (Vanna, Orgla, Kõll) on tema juhtnööre saanud. Suurtematele teeme mina ja Taavi esmaspäeval ja reedel kell 19.00.
See nädal oli ka teine maadlustreening ning juba oli osavõtjaid üle 10. Loodame, et mõnest saab asja ka, sest oleme ju kunagi kõva maadluskants olnud.
Laupäeviti on kell 16.00 kõik isad oma lastega oodatud võimlasse, et tutvustada lastele erinevaid pallimänge ning spordivahendeid. Ma ise küll nüüd kaks nädalat kindlasti ei jõua, kuid loodan, et peale minu on seal veel ikka käijaid.
Meeste korvpalli taastame ka ning need trennid hakkavad olema pühapäeviti kell 16.00. Hoidke siis vaim ja keha ergas ning osalege erinevates ringides.
Korvpalliga jätkates, siis teisipäevane korvpallilahing oli väga tore. Kuigi saime 79-60 pähe, said noored poisid riigikogulastega mõõtu võtta, põrand sai väärikalt sisse mängitud ning võib juhtuda, et sai alguse uus traditsioon. Tänud siinkohal Hannole, läbi kelle see üldse võimalikuks sai. Publikut oli ka päris palju ja saalis valitses sõbralik õhkkond. Rohkem pilte siit. Selle kohta kirjutas Hannes Rumm ka oma blogis.
Teisipäeval oli JOL-i infopäev, kus räägiti võimalikest ühistranspordi korraldamise arengusuundadest. Loodetavasti ei tähenda see hästi toimiva JÜTK-i lõhkumist. Elame näeme.
Eile oli hariduseteemaline infopäev Rakveres. Täiesti uue uudisena said paljud teada, et peale EHIS-e on veel olemas EKIS. See pidavat olema veel viimaste aastate parimaid dokumendihalduse platvorme üldse. Tasuta ka ja puha, kuid keegi ei tea sellest midagi. Nüüd mõni teab.
Seejärel saime kokku Paide linna esindajatega, kellega samuti rääkisime haridusest. Täpsemalt oli teemaks dokumendi "Paide ja Süda-Järvamaa hariduse arengusuunad" protsessis osalemisest. Kuigi jah samal ajal tehakse ka maakonna hariduse arengukava, siis päris üks ja sama see pole või on...
Täna osalesin hommikul Järva-Jaani Teenuse juhatuse koosolekul, kus arutati tehtu ja tuleviku üle. Midagi põrutavat ei otsustatud, töö käib.
Kell 13.00 oli kaks olulist sündmust. Esiteks kontrolliti ja lubati kasutusse Järva-Jaani alevis 200 m3 tuletõrjeveehoidla Laial tänaval, mis tehti koostöös Grossi poe ja vallavalitsusega. See suurendab oluliselt kogu kesk-alevi võimekust tulla toime tulekahjudega. Ptui-ptui-ptui.
Teisel üritusel osalesin ka ise. Nimelt juba suvel oli plaanis teha Järva-Jaani ja Koeru eakate kokkusaamine, kuid sinna ta jäigi. Nüüd aga oli viimane aeg see ära teha ja nii saidki mitukümmend väärikat inimest Salutagusel, Kurnu künkal, kokku ning tegid teatrit, tantsu ja laululugu kah. Ilm oli ilus ja loodetavasti ei jää taoline üritus naabervaldade vahel erandiks.
Kahjuks seal lõpuni ei saanud olla, sest kell kolm algas juba volikogu, kus minulgi tuli mitu infopunkti ette kanda. Volikogu istungi esialgne päevakord on siin.
Homme on uus kuu, kuid veel olulisem on see, et homme tähistame valla sünnipäeva, mis faktiliselt oli 26. septembril. Kultuurimajas tunnustatakse tublisid vallakodanikke ning lustitakse üheskoos. Homne päev sisaldab ka esimest korda kõne ettevalmistamist, sest rääkida on palju.
Ahjaa, enne, päeval, käime õnnitleme ka Koeru Hooldekeskust juubeli puhul.
Laupäeval toimub keskväljakul Laat. Selle laada korraldamine on olnud selle korraldajale üks paras kadalipp, kuid tundub, et kõik lõppes õnnelikult.
Pühapäeval on meil hooaja viimane mäng Põltsamaal ning õhtul on kõik oodatud kinomuuseumisse, kus saab taas nostalgitseda.
Niisama infost niipalju, et lisaks tuletõrjeveehoidla väiksele liumäele on sel aastal oodata ka suuremat liumäge Võllastele, kuid kus ja mis, sellest siis kui midagi näha juba on.
Täna oli huvitav kogemus kui vallakodanik tuli juurde ja kiitis mind. Olin suisa kohmetu, kuid hea on ikka kui märgatakse. Tänada siiski oskasin. Kiitus kiitjale.
Nonii. Ma ei tea kas oli juubelihõnguline sissekanne, kuid jah see nädal on mõnusalt, töiselt, vaheldusrikkalt kulgenud.
Head õhtut ning astuge aasta viimasele kvartalile julgelt vastu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar