esmaspäev, 13. september 2010

Hakkab peale

Hakkab peale see, et ilmselt kuuleme ja näeme nüüd kuni kevadeni ühte lahedat absurditeatrit, mida erakonnad etendama hakkavad. Möll juba käib ja iga päev kuuleme "toredaid" süüdistusi, lubadusi jne. Vähemalt ei pea ma piinlikkust tundma, et kuulun sellesse või teise parteisse. Loodan, et eksin ja ehk mõni erakond ei lähe sellele libedale teele.
Nädalavahetus läks kiirelt ja plaanipäraselt.
Ahjaa, reedel käis minister külas ning tänu sellele Pae konverentsile ei jõudnudki. Hr. Pomerants oli meil külas esmakordselt ning tema jaoks oli ilmselt päris palju huvitavat näha ja kogeda. Selge on see, et mingeid rahamägesid ta meie Tuletõrjemuuseumile ei too, kuid koostööd saame küll parandada ja seda meil plaanis teha ka on. Ses mõttes oleme nüüd siseministrile teada ja ka edaspidi on lihtsam asju ajada.
Jalgpalli 10-võistluse võitsid Karl Kanne ja Ivar Voorel. Ise võtsin ka osa, kuid haige jalg ei lubanud kolmandast kohast enamat püüda. Pühapäevane mäng oli tasavägine, kuid pidime Faunale alla vanduma 2-3. Nüüd on lootused liigasse püsima jääda kustunud ning peame lootma kas imele või minema vapralt neljandasse liigasse, et siis aasta präast jälle tagasi olla.
Täna ilmus ka järjekordne Jaani Teataja, otsige hästivarustatud kohtadest nagu raamatukogud, Teele pood, Olerexi tankla ja ehk on kuskil veel.
Nädal algas marulise tempoga. Hommikune koosolek jäigi poolikuks, sest oli vaja juba tormata koosviibimisele. Külastasin taas Metsamõisa, kus asjahuvilistele tutvustati tuleviku plaane ja näidati valdusi. Siin väike vaade mõisa õuele, mille jäädvustas Aime Kallandi. Ehk saab mõne aasta pärast külastada uhket Puhta vee keskust.
Lisaks sai täna valmis võimla põranda projekti aruanne. Nüüd on siis "juhtum lõpetatud". Tuletan meelde, et ka saun on taas avatud. Lahti on see 17.00-20.00 ning endiselt laupäeval naistele ja pühapäeval meestele.
Homme toimub kultuurinõukoja koosolek, kolmapäeval teeme ühe väikse nõupidamise ettevõtlusnädala läbiviimise kohta, mis novembri alguses aset leiab ning nii see nädal läheb.
Täna enne tööpäeva lõppu oli huvitav kohtumine inimesega, kellel on vallas suvila, kuid kes tahaks siia päriseks elama tulla. Arutasime siin tegutsemise võimalusi ning isegi mõte hakkas jooksma teatud suunas. Oleks ainult sellised hakkajaid rohkem.
Olgem loovad

1 kommentaar:

  1. Tere! Teen ettepaneku. Järva-Jaani valla asutuste ja ettevõtete tööpakkumised ja konkursid võiksid olla koos rubriigis "Vabad töökohad". Tööotsijatel lihtsam.

    VastaKustuta