neljapäev, 2. september 2010

Järva-Jaani rokib

Uus kooliaasta on mühinaga peale hakanud ja suvised kuumaperioodid on kadunud nagu vitsad vette. Puhkused on suuremas osas läbi saanud ja nüüd on aeg taas tõsiselt tööle asuda.
Teisipäeval tähistasime lasteaia Jaanilill juubelit ja sellest tegi väikse ülevaate ka Mesimummide blogi. Päeval tegid lasteaia nn vilistlased etteasteid, mis olid päris toredad ning õhtul esinesid lastele ja lastevanematele emmede-väikelaste tantsurühm ning Jürid-Marid.
1. september oli minul kui vallavanemal esmakordne. Nii oli mulgi väike värin sees kui lavale kõnet läksin pidama. Rääkisin sellest, et kool ei ole mitte kohustus vaid võimalus tulevikku valida. Lisaks rääkisin koolist kui perest, kes peaks üksteise vastu alati austust üles näitama. Lisaks veel ühte-teist. Lõpuks palusin kõigil tõusta ja korrata enda järel: "Järva-Jaani Gümnaasium rokib". Ja rokkis küll :)
Tänane päev oli ses mõttes tore, et lõpuks on valmis gümnaasiumi võimla uus põrand ja järgmisest nädalast ootab see aktiivset kasutust. Kui hästi läheb, siis ehk on valla sünnipäeva nädalal ka üks põnev kossulahing seal.
Tänane pärastlõuna möödus Paides, kus JAK-i (Järvamaa Arenduskeskus) eestvedamisel toimus kodanikuühiskonna arengukava koostamise lähteandmete kogumiseks KOV-fookusgrupi intervjuu. Rääkisin meie valla MTÜ-dest ja millega need tegelevad ning mis võiks tulevikus need rollid olla, mida MTÜ-d enda peale võtavad. Lisaks olid Kareda, Koigi, Türi valdade ning Paide linna esindaja. Loodetavasti on sel ka jumet.
Homme hommikul osalen Aravete Keskkooli renoveerimise lõpetamise üritusel, kus on ka haridusminister suisa kohal. Peale lõunat aga on au õnnitleda Koeru päästekomandot 15. sünnipäeva puhul.
Homme oleks pidanud kohtuma ka minister H-V Seederiga, kuid mingil põhjusel ta meid siiski ei külasta. Kurb kui ise soovitakse kohtumist, kõik organiseeritakse ära ja siis öeldakse, et sry, ei saa me mitte tulla.
Laupäeval toimub Jalgsemal, Pitkade sünnikodu juures kõnekoosolek, kus meenutatakse vendade Pitkade tegemisi, esitletakse uut infostendi ning veel üht-teist. Kõik on oodatud.
Laupäeva õhtul tahaks minna Kuma raadio sünnipäevale, kuid kas õnnestub, ei tea.
Pühapäevane päev möödub suures osas bussis, sest läheme Põlvasse jalkat mängima. Loodetavasti tasub pikk reis ennast ära.
Esmaspäeval on esimene tõsine töökoosolek ka ja peale lõunat osalen Järvamaa ettevõtjate tunnustamisürituse arutelul.
Seniks kuulmiseni.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar