neljapäev, 16. september 2010

Nagu nohu

Kui tavaliselt öeldakse mõne lihtsa tegevuse kohta nii nagu mul pealkirjas või, et see on nagu nuusata, siis terve see nädal on üks suur nuuskamine olnud. Mitte kaudses mõttes. Pidavat praegu mingi viirus ringi sagima. Ehk saan võitu ikka.
Nädal on laias plaanis rahulik olnud. Teisipäevane kultuurinõukoda tõi selgust järgmise aasta maakonna laulu- ja tantsupeo osas. Kolmapäeval arutasime ettevõtlusnädalaga seonduvat. Nimelt on novembri teine nädal maakonnas ettevõtlusnädal ja ka meie korraldame sel puhul mitmeid üritusi. Tegevusi on nii koolis kui mujal. Hoidke silmad lahti ja kui kellelgi häid mõtteid ses osas on, siis võib ka märku anda.
Homseks peaks märku andma ka kõik need, kes tahavad kedagi esitada valla teenete- või vapimärgi kandidaadiks.
Täna hommikul pidasime valla sünnipäeva osas natuke nõu ja kindel on see, et 1. oktoobril toimub sel puhul kultuurimajas tasuta pidu lühikese nimega "Terve vald oli kokku aetud,Kihelkond kokku kutsutud;Külalisi igat seltsi -Mõisahärra prouagagi palutud!" ehk pidu kõigile. Praeguse seisuga algavad sünnipäeva tähistamise üritused juba 29-ndal septembril kui võimlas peame uue põramda avakohtumise korvpallis Järva-Jaani ja Riigikogu meeskondade vahel. Lisaks on tulemas ka mudilaste rattaralli, rataste kiirendusvõistlus, auto-orienteerumine ning sinna aega mahub ka Tiina Idavainu sügisjooks. Hoidke silmad kõrvad lahti.
Täna oli taas teemaks ka vee- ja kanalisatsiooniprojekt, mis on KIK-i bürokraatia hambusse jäänud, kuid ehk laheneb see lugu nädalaga ja saame ikka peagi hanke välja kuulutada.
Valdades on praegu kuum teema ka Eurole üleminek ja sellega seonduvalt kõikide määruste ja otsuste ülevaatamine. Peame meiegi sellega tegelema ning usun, et saame hakkama, kuid palju jamamist sellega tuleb see on selge.
Kui Koerus sel aastal siiski maadluskool välja ei tulnud, sest miski läks kuskil nihu, siis on kõikidele uue ala huvilistel võimalus treenima tulla Järva-Jaani. Järgmisel kolmapäeval kell 15.00 toimub võimlas üks tutvustav treening ning huviliste korral saab uus ring hoo sisse. Võib-olla on see üks sangpommimeeste kõrvalharrastus, sest jõudu neil ju on. Minu parim tulemus kreeka-roomas on ca 17 a tagune 4. koht Vändras ning sumos tulin Jõud-i meistrikatel paar aastat tagasi kolmandaks. Peaks vist ise ka trenni minema, kui ainult aega oleks.
Laupäeval plaanime paari jalkamehega 10-võistlusest osa võtma minna Paidesse. Karm on küll ühel päeval kõiki alasid teha, kuid pole hullu. Plaan igaljuhul on teivashüpe ära võita, mida kunagi puukoiakaga harjutada sai. Osavõtt on kõigile avatud, nii et ketsid välja ja võtke korraldaja Alo Aasmaga ühendust või tulge lihtsalt kaasa elama.
Pühapäeval on taas jalka, seekord Viljandis, ning ongi nädal taas seljataga.
Vaikselt hakkame ka uue aasta peale juba mõtlema ja oktoobris juba läheb taas eelarve tegemiseks nii et tegevust jätkub.
Täna võeti mu eelmise sissekande puhul ühendust ja uuriti, et kas ma juba Järvamaa poliit-intriigidest ka midagi tean. Pidin kahjuks pettumust valmistama, sest pidasin silmas üleriigilist möllu. Kuid eks kohapeal hakkab ka varsti miskit toimuma, selle peale võib üsna kindel olla.
Olge vaprad

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar