neljapäev, 9. september 2010

Et siis mis?

Nädal on murtud ja homme ongi viimane tööpäev. Nädalakavas olnud sündmused on toimunud ja osaletud mitmetel koosolekutel ning sõnagi võetud.
Teisipäev toimus KENK-is infopäev, kus olin ainuke omavalitsusjuht. Teemadest huvitavaim minu jaoks oli ettevõtlusnädalaga seonduv ning loodetavasti hakkab meil ka õpilasfirmasid tekkima. Kui noortesse sisendada ettevõtlikust juba varakult, siis on suur tõenäosus, et saavad ka suurtena hakkama. Sel teemal saame varsti ka väikse seltskonnaga kokku ja paneme täpsemad plaanid paika.
Vallavalitsus möödus tõrgeteta. Kes naabervallavanema Triinu blogi loevad, need teavad, et seal mitmed ehitusload välja antud. Nii ka meil. Seotud on need nii tavapärase vajadusega (mastalajaamad näiteks), kuid ka projektidega seoses. Taotletakse toetust, kuid selleks enne luba vaja. Loodetavasti saavad meie vallast esitatud projektid ka toetuse.
Eilne JOL-i koosolek, mis oli peale suvepuhkusi esimene, möödus samuti suurema kärata. Enim küsimusi tekitas maakonna hariduse arengukava koostamine, mis polnud väga jõudsalt edasi liikunud. Loodetavasti nüüd ikka hakkab liikuma. Lisaks räägiti spordi arengukava tegemisest, hariduspreemiate andmisest, häirenupu teenusest, ühiste kavatsuste lepingu täitmisest ja veel ühte-teist.
Tänane päev oli tihe. Hommikul saime kokku lasteaia ehitajaga ning kui kõik sujub, siis võib oktoobris juba ehituseks minna.
Enne lõunat toimus Paides vabatahtlike keskuse ümarlaud, kus tutvustati toetust saanud projekti ning sellega seonduvaid tegevusi. J-Jaani vald igaljuhul plaanib aktiivselt osaleda selles.
Õhtu poole olid õhus mõned küsimused seoses kooliga ning tegelesime natuke ka valla turvalisuse küsimustega.
Homme oli plaanis osaleda Pae konverentsil, kuid lõunast on oodata külla siseministrit hr. Pomerantsi ja ilmselt ei saa siiski naabervalda külla minna. Ministrile on plaanis tutvustada tuletõrjemuuseumit ja võimalikku arengut selles vallas.
Homme hommikul on rõõmus põhjus minna naabervalda. Saab hääd sõpra-kolleegi õnnitleda sünnipäeva puhul. Blogi õnnesoovid ka :)
Nädalavahetus on talgute ja jalgpalli päralt. Nimelt on laupäeval võimalus suisa kahe talgu vahel valida. Kell 11 on järveäärse korrastamise talgud ning kell 12 toimub Metstagusel kiviaia ehitamise talgud. Võtke aktiivselt osa.
Kell 15 on aga kõik jalgpallihuvilised oodatud Kasekoplisse oma võimed proovile panema, sest toimub selle-aastane Jalgpalli 10-võistlus.
Pühapäeval kell 12 on kõik oodatud jalgpalli vaatama kui võõrustame FC Faunat. Katsume anda tulise lahingu.
Eelmisel nädalal tuli mitu tähelepanekut tänavavalgustuse osas. Sel nädalal tegid OÜ J-J Teenuse mehed töö ära ja nüüd peaks meil taas valgus tagatud olema. Kui osades valdades lülitatakse valgus teatud ajal öösel välja, siis meie ei pea veel sellist turvalisuse riski ette võtma. Võibolla on asi ka prioriteetides.
Mis veel erka? Ei tulegi nagu meelde.
Kui Sul hää lugeja midagi meelde tuleb, siis ikka kirjuta.
Adjöö

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar