esmaspäev, 6. september 2010

Mount Pitka

Reedene päev möödus tähtpäevaselt. Sellest andis ilusti ülevaate ka Reporter, kus nii Aravete koolihoone renoveerimise kui ka Koeru päästekomando sünnipäeva kohta oli lõik. Õnnitlused veelkord naabervaldadesse.
Laupäeval toimunud vendade Pitkade koosolek läks minumeelest suurepäraselt. Kuulsime seal lugusid, millest minul aimu polnud ning ilmselt kõik said üht-teist uut teada. Vägev oli kuulata meest, kes isiklikult tundis Johan Pitkat. Lisaks jutte kuidas ta Kanada indiaanlastele pealikuks oli ja merd sõitis. Hando Runneli kõne oli väga mõtlemapanev. Üks moraalidest Johan Pitka elu näitel oli see, et enne laevakapteniks saamist käis ta läbi ka kõik teised ametikohad laeval, erinevalt tänapäevast, kus tahetakse juhtivat tööd teha omamata eelnevaid kogemusi antud valdkonnas. Järva Teatajas ilmselt ka täna sellest artikkel. Aitäh veelkord Ain Talihärmile ja Peep Pillakule, kes selle ettevõtmise eestvedajad olid. Teistele abilistele ka kiidusõnad.
Sissekannet olen teinud juba ligi poolteist tundi, sest vahepeal käisin Kanepi võitu vaatamas.
Pühapäeval ette võetud pikk jalgpalliretk Põlvasse tõi kaotusevalu, kuid mäng oli ise-enesest hea.
Täna algas päev võimlas, kus veelkord vaatasime põrandat üle, kuid lõppkokkuvõttes on nii, et korra veel poleeritakse mingi päev, kuid põrand on valmis ja ootab kasutajaid. Praegu veel trenniaegu paika pole pandud, kuid kellel ettepanekuid ses osas on, võib Vootelega ühendust võtta. Nädalavahetustel tahaks panna käima ka meeste kossu ning isside-väikelaste trenni. Aga uksed on nüüdsest valla ja paneme taas võimla elama.
Esimene suvejärgne nõupidamine oli asjalik ja kestis kauem kui tavaliselt.
Peale lõunat käisin maavalitsuses, kus oli väike arutelu ettevõtete tunnustamise üle. Kuna ma eelmised kolm aastat seda läbi viisin, siis olen abistavaks jõuks ka seekord.
Nädal tuleb suhteliselt tempokas. Seda on näha ka nädalakavast.
Tänase päeva töödest ja tegemistest veel nii palju, et taas sai kasutust kassipuur, mis kevadel sai soetatud ning samuti olin tunnistajaks väiksele poevargusele, mis sai kenasti ka vormistatud mu teada.
Nädalavahetusel tegid Kuksema külaseltsi mehed tormikahjustustele ära ja suured aitümad neile selle eest.
Eelinfodest veel niipalju, et valla sünnipäeva peame sel aastal 1. oktoobril ja siis tunnustame ka tublisid vallakodanikke. Vallalehes ilmuvad ka täpsemad juhised, kuid keda tunnustada valla teenetemedali või märgiga, selle peale võiksite juba mõtlema hakata.
Sissekande pealkiri on sellest, et Kanadas on selline mägi täiesti olemas. Lisaks veel Pitka nimeline laht ja jõgi. Tehke järgi...
Edukat nädalat

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar