neljapäev, 23. september 2010

Lühidalt

Nädal lähebki sellises rütmis nagu esmaspäeval kirjeldatud sai. Hea meel on, et tünnid on juba maa alla saanud ja et ikka alevis ehitatatakse. Uut ilmet on saamas Volli pood ja Kalda tänava maja ette on parkla tekkimas. Lisaks on peagi ehk kerkimas täiesti uus elumaja ning siin-seal tehakse muudki.
Homme saan taas kokku Pikk tn 45 majaomanikuga ning räägime edasistest käikudest. Kõne all ikka see kogukonnakeskus, millest varem rääkinud olen.
Nädalavahetusel on jalgpallis tulemas selle hooaja viimane kodumäng, mida on kõik oodatud vaatama. Järgmine nädal saame kokku ringide ajagraafiku osas ning siis saab paika ka võimlas tegutsema hakkavad ringid. Eilsel maadlustreeningul oli alla 10 osavõtja, kuid kindlasti saab ringiga ka hiljem liituda.
No vat nii lühidalt tegingi täna. Jälgige ka infotahvlit siin paremal servas, sest huvitavaid üritusi peaks tulema küll.
Näeme

2 kommentaari:

  1. Lp. vallavanem!
    Endise järvajaanilasena ja vilistlasena jälgin huviga kõike, mis kajastab elu. Vapustavalt hea mõte on näidata pilte möödunud aegadest. Vallavanema blogi on ka huvitav ja soovin teile jätkuvat indu elu arendamisel. Ainult kahju, et valla leht ilmub nii harva ja mis veelgi hullem, seda ei saa internetist lugeda. Siin on küll Kareda vald teist ees - nende leht on loetav internetis iga kuu.
    Lugupidamisega endine järvakas Reet Kõiv

    VastaKustuta
  2. Tere
    Tänan hääde soovide eest ning katsume ikka tublid olla. Head mõtted ja kõrvalpilk kaugelt kuluvad tihti marjaks ära.
    Mis puudutab ajalehe ilmumist netis, siis kaks nädalat peale lehe ilmumist on see täiesti loetav ning valla kodulehel on kõik numbrid täitsa olemas. Suvel lehte ei ilmunud ning viimane on kohe kohe sinna jõudmas. Ajaline nihe on tingitud sellest, et leht on paberkujul tasuline.
    Kaunist sügist
    Arto

    VastaKustuta