neljapäev, 3. veebruar 2011

Lennukalt edasi


Olen oma akude laadimisreisilt tagasi rõõmsalt ja puhanuna ning isegi kondid on terved. Selle meenutuseks üks ilusamaid ja efektsemaid pilte siia. Foto autor esitas selle katsetuse mõttes ka ühele konkursile. Aitäh Lennole hää kaadri eest.
Olles ära, oli rõõm tõdeda, et kuigi valmisolek tööks oli täiesti olemas, siis anda tuli ainult üks digiallkiri ja mõned kõned vastu võtta ehk teisisõnu masinavärk töötab väga hästi. Kiitus. Olin Järvamaa olukorraga täitsa kursis ja lootsin, et tuisk ikka halastab, kuid taas mitte.
Vahepeal on toimunud volikogu istung ning olulise asjana on eelarve esimene lugemine läbi ning see on avalikustatud ka valla kodulehel.
Tänane päev läks megaruttu kui tuli tegeleda kibekiirete asjadega. Arved, lepingud, vastused, kohtumiste paika panemised jne.
Homme hommikul saan kokku tulevase noorkotkaste juhi Toomasega, kellega arutame ruumide kasutamisvõimalusi ning head lugejad võivad juba poisse ette valmistama hakata, sest peagi toimub esimene kogunemine.
Homme on veel ka esimene kokkusaamine leidmaks võimalusi siinmail biogaasijaama rajamiseks, kuid konkreetselt ning täpsemalt kahjuks rääkida ei saa ega oskagi. Loodame, et saab asja ning kaugküttepiirkonnas on võimalik mõne aasta pärast odavamat kütet kasutada.
Pühapäeval on kõik oodatud kell 13.00 suusatama ning kõigil tasub tulla, sest lisaks heale enesetundele on kõigil osalejatel võimalik võita loosiauhindu. Ehk jõuan isegi raja läbi kulgeda.
Teadmiseks, et varsti läheb taas kaks valla kinnisvara objekti enampakkumisele. Üks on kord juba olnud, kuid ehk seekord on huvi suurem. Nimelt korter Mõisa tee 3 aadressil. Lisaks on uue objektina müügis nn elektrikute maja Karinul. Täpsem info majandusnõuniku Reet Sarjase käest. Järgmises valla lehes ja varad.ee lehel ka varsti kuulutused üleval.
Täna käisin kella viie teel kuulamas Reformierakonna juttu Kust saada raha? Kahjuks rahasaamise osas midagi uut polnud, kuid väikses saalis ikka rahvast oli ja mitmetel teemadel arutelu tekkis. Hea meel oli kuulda, et KOV-de tulubaasi suurendamine on üks nende kindlatest prioriteetidest. Ju näeb. Lisaks oldi kindlal seisukohal, et sundliitmist valdade vahel ei tehta. Kaks ja pool tundi sisustati ära ja vahepeal esinenud Lauri Lugu oli ka täitsa omas elemendis hea.
Uus nädal kipub päris kiire tulema, kuid sellest juba esmaspäeval. Seniks olge mõnusad.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar