esmaspäev, 21. veebruar 2011

Üleskutse, uudised ja muud

Üleskutse puudutab seda, et koostamisel on raamat Järva-Jaani ja Kälviä valdade 20 aastastest sõprussidemetest ning sinna on oodatud pildimaterjali nii nende külaskäikudest siia, kui meie omadest sinna. Kui kellelgi on põnevaid seiku pajatada, siis võib ka need kirja panna ning valda tuua. Pildid võivad olla nii paberil kui arvutis. Kõik loomulikult trükki ei lähe, kuid valiku jaoks oleks kindlasti vaja ning näitusel saab neid ikka kasutada. Kõik pildid tagastatakse omanikele. Nii et vaadake oma fotoalbumeid ning tulge vallast läbi. Asjaga on suhteliselt kiire.
Reedel toimunud Pitka matka kokkuvõttev koosolek sujus positiivsetes nootides. Üldiselt kõik ju matkal sujus ning murenoote väga polnud. Tehti mitmeid ettepanekuid, et üritust veelgi paremaks ja huvitavamaks muuta. Mis neist rakendub veel ei tea ning seetõttu ei hakka veksleid välja käima. Kui kellelgi endal on veel häid mõtteid, siis need on muidugi teretulnud. Järgmine koosolek toimub oktoobris.
Eakate päeva korraldamise koosolek sujus ka ning kõik on kontrolli all.
JOL-i tegevdirektori valimine ei lähe nii ludinal kui sooviks ning tuleb veel üks vestlusvoor ning kas seegi tulemust toob, ei tea. Eks lähinädalad annavad vastuse.
Reede õhtul kahjuks noorte muusikaõhtule ei jõudnud, sest käisin Roosna-Alliku talimängude esimest ala tegemas, milleks oli sõudeergomeetritel sõit.
Võistkond, kuhu peale minu kuulusid veel Tiina Idavain, Saima Saar ning Raido Tammleht, selle ka võitis.
Laupäeval mängud jätkusid. Ma ei ole kindel, et ma kõiki tulemusi täpselt mäletan, aga katsun. Suusatamas olid meid neli. Meestest olin kuues. Naiste arvestuses Tiina võitis ning Ülle K. ja Teele olid vastavalt neljas-viies. Lumekrossis tulid Kerli ja Rando teiseks, pinksi pani kinni Urmas Virves, lumehokis tulin koos Oskari ja Teelega kolmandaks, lauajalgpallis tulid Kersti ja Janno (keda hiljem ma asendasin) teiseks, koroonas tuli Mati Virves ning Kerli (keda asendas Teele, keda asendas Ülle) kolmandaks, meeskonnavõistluse, milleks oli korvpalli vabavisked võitsin koos Kersti, Teele ja Randoga ära, täringu-jalgpallis tuli Rando kolmandaks ning juhtide võistluse võitsin ka napilt ära. Ainuke ala, kus kehvasti läks oli noolevise, kus jäin koos Üllega viimaseks. Lisaks oli õhtuses osas mälumäng ning playbox, kuid need eraldi punkte ei andnud. Kokkuvõttes võitsime ära ning suur rändkarikas ehib vallamaja. Nüüd peame järgmisel aastal ka kindlasti platsis olema. Aitäh Tiiule ja teistele korraldajatele ning suured tänud neile vapratele, kes valda esindasid.
Eile oli Amblaga sõprusmäng jalgpallis, mille võitsime kindlalt.
Tänane nõupidamine algas meil leinaseisakuga Haapsalus hukkunute mälestuseks. Puhake rahus.
Peale nõupidamist läksin Paidesse KENK-i nõukokku. Minek oli huvitav, sest autol oli ainult kaks käiku, kuid nüüd on masin taas korras. Hästi ei saadudki aru, et mis siis viga oli.
Homne päev toob vallavalitsuse istungi ning JAP-i hindamiskomisjoni koosoleku. Lisaks on Paide restoranis viimane valimisdebatt, mille kohta saab infot aadressil kuma.fm
Kolmapäeval on lühendatud tööpäev ning õhtul plaanin minna maavanema ja Triinu vastuvõtule Türile.
Neljapäevase,reedese ja pühapäevase päeva kohta annab infot juuresolev plakat. Kihnu poisse tasub küll vaatama tulla ja seda ka kaugemalt kui ainult meie vallast. Lisaks on õhtul veel mitu üllatust varuks, vist :)
Ühel päeval siin mainisin, et vastasin küsimustele. Nüüd on veebruari KoosOlek valmis saanud ning sääl ka minu intervjuu täitsa olemas. Kui natuke rohkem aega lugeda mu mõningaid mõtteid enda ja ka Järva-Jaani kohta, siis seda saab teha SIIN. Ning kui veel mahti, siis võib aadressireal .ee järelt kõik ära kustutada ning Paide kogukonnalehel ringi uudistada.
Kuigi elu viskab tihtipeale kõvasti musta värvi sisse, siis ärge kunagi väsige seda heledamate värvidega segamast.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar