esmaspäev, 7. veebruar 2011

Valimised lähenevad

Kui eelmisel nädalal oli võimalus käia koos reformi omadega teed joomas, siis sel nädalal lähevad üritused täie rauaga edasi.
Homme kell 18.00 toimub Kuma raadio debatt, mis on esimene debattide triloogiast. Tegemist on raadiosaate lindistusega ning seda saab kuulda kolmapäeval kell 10.20. Olin üks idee autoritest, sest mõtlesin, et ükshaaval julgevad ju kõik oma mõtteid esitada, aga vaidlemine ja argumenteerimine oleks põnevam. Täpsem info homse ürituse kohta SIIT. Tulge ja esitage oma küsimused ka.
Aga siiski tulevad erakonnad ka ükshaaval meid kaema, nii et neljapäeval külastab Kersti Saarapuu päevakeskust, reedel on Helir-Valdor Seeder siinmail ja pühapäeval on sots-demmid koos Boris Lehtlaanega kohal.
Tasub kindlasti kõigil üritustel ära käia, sest millal muidu tasuta kringlit pakutasse. Aga ühte ma ütlen küll ja valla lehes kutsun ka kõiki inimesi. Minge valima. Isegi kui teie jaoks tunduvad kõik valikud mitte kõige paremad, siis valik tuleb teha, sest muidu tehakse see sinu eest. Näitame, et Järva-Jaani rahval ei ole suva kes neid riigis juhib!
Aitab poliitikast. Selleks korraks.
Nädalavahetusel toimusid taas Järva-Jaani meistrivõistlused suusatamises ning sedapuhku võimla juures raudteetammil. Osavõtjaid oli 49 ning see on viimaste aastate suurim arv. Ise kahjuks siiski ei jõudnud rajale. Seekord olid peakorraldajad kehalise kasvatuse õpetajad ja lisaks oli neil veel abilisi. Kõikidele suured tänud ning tundub, et selliselt koos tehes sünnivadki toredad üritused.
Sel laupäeval kell 12 toimub Kase tänava kossukal jäähokivõistlus, nii et võtke ühendust Teelega (teele.idavain@hotmail.com) ning registreerige oma võistkond ära. Varustust on võimalik ka kohapeal laenata ning oskused pole ka olulised nii et põhiline on saada kokku vähemalt 5 liiget nind lustlikult võistlema tulla.
Tuletan ka seda meelde, et 10. veebruar on viimane päev registreeruda Pitka matkale. Tehke seda, sest siis sujub ürituse korraldamine ladusalt. Infot veel SIIT.
Täna osalesin JAP-i hindamiskomisjonid koolitusel ja sel korral läheb see keeruliselt, sest küsitud on ikka oluliselt rohkem kui anda on. Eks tuleb terad sõkaldest eraldada.
Homme räägib Kaia Iva kell 10.00 vallamajas hasartmängumaksu nõukogu poolt jaotatavast toetusrahast ning see pidavat olema mitte-valimisüritus. Kuuleme-näeme.
Lisaks on homme veel vallavalitsuse istung ning paraku Järva KILB osavõistlusele seekord debati tõttu ei jõuagi.
Kolmapäeval tõttan Paidesse, sest kell 11 algab seal JOL-i juhatus. Enne seda tahaks veel arutada Järvamaa Spordiliiduga SEDA üritust ja seda seetõttu, et olen üks peakorraldajatest kuna eelmisel aastal õnnestus see napilt ära võita. Usun, et 3.-4. märts saavad olema päris huvitavad.
Lisaks avatakse kolmapäeval renoveeritud Väätsa mõis ja mõisapark ning taas on Järvamaal mille üle uhke olla.
Neljapäeval toimub järjekordne piirkondliku hariduskomisjoni koosolek ning ilmselt läheb tegevus juba päris konkreetseks. Peale seda tahaks jõuda ka spordinõukogu koosolekule.
Tundub, et tuleb päris koosolekuline nädal.
Seniks aga olge terved ja kohtume Pitka matkal, kui mitte varem.

1 kommentaar: