esmaspäev, 7. märts 2011

Hõissa naised ja vastlad

Valimised seljataga ja hea meel on, et meie valimisprotsent oli maakonnas esirinnas. Kes veel ei tea kust vaadata täpseid andmeid J-Jaani valla hääletamistulemuste kohta, siis seda saab teha SIIN. Eks näis kas elu muutub paremaks või mitte, kuid lootma ja eks kõik peame ise ka vaeva nägema selle nimel.
Eile toimunud Vastlatrallile seekord ise võistlema ei jõudnud, kuid lapsi ning peresid oli kohal küll päris palju. Noorteklubi sai ürituse korraldamisega suurepäraselt hakkama.
Eile hommikul toimus väike arutelu ka Kälviä-J-Jaani raamatu osas ning endiselt on erinevatest aegadest pildid ja mõtted ja juhtumised oodatud.
Uus nädal algas rahulikult. Täna sai mitu lepingut uuendatud, mis seoses eelarve vastuvõtmisega oli vaja ära teha. Täna peale tööd tegin ka väikse ülesastumise kaamera ees, kuid sellest siis kui teos valmis on.
Homme on vallavalitsuse istung ning muidu tore päev, sest on ju naistepäev ja vastlapäev sel aastal juhtunud ühele päevale.
Kolmapäeval olen Paides terve päeva, sest toimub mitu järjestikust koosolekut. Kõigepealt JOL-i kultuuri ja spordikomsjon, mille esimees ma olen ja seejärel JOL-i koosolek ning juhatuse istung.
Neljapäev-reede paistavad praegu rahulikud, kuid eelteadmiseks ning info levitamiseks on laupäevane üritus kui Järva Malev tuleb Kaitseliitu tutvustama ning seal peaks huvitavat näha,katsuda ja teha olema kõigile. Uudis jarva.ee portaalist.
Järjekordne Järva-Jaani Kevadrock, mis on juba viies, on ka tulemas. Esinejad on paigas ning seda saab selliselt aadressilt nagu kevadrock.blogspot.com
Saigi tänaseks kõik.
Kaunist naistepäeva kõikidele naistele ning pikka liugu kõikidele vastlapäeva tähistajatele.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar