neljapäev, 31. märts 2011

Doonorlus ja muu

Ravi on olnud edukas ja taas olen vormis ning valmis 100% rahvast teenima. Eile ja üleeile küll koosolekutel käia ei saanud, kuid allkirjastatud sai noorte töölaagri projekt, kooskõlastatud sai kultuurimaja renoveerimise investeeringute kava ja ka muud allkirjastasmist vajavad paberid said minu signatuuri. Kultuurimaja projekti ajakava on esialgu nii, et nüüd läheb suuremaks hangeldamiseks ehk hangete tegemiseks ning ehituseks on planeeritud sept-nov sel aastal ja mai-august järgmisel aastal. Eks näis kuidas see reaalselt toimuma hakkab.
Täna toimus volikogu istung. Nagu eelmisel nädalal Ambla volikogu volitas oma valitsust meiega läbirääkimistele asumiseks, siis täna volitati J-Jaani vallavalitsust nendega sama tegema ehk siis järjekordne konkreetne samm kooli säilimiseks on tehtud. Nüüd tugev sisuline töö ning teadmiseks õpilastele ja lastevanematele, et kindlasti tasub minna aprilli lastevanematekoosolekule, kus sellest räägitakse. Katsun ise ka kohale minna.
Ülejäänud punktid väga emotsioone volikogus ei tekitanud. Kui siis jäätmehoolduseeskiri, kuid selguse saamiseks seda veel vastu ei võetud.
Teisipäeval toimunud Veoolia prügiveo infopäeval oli meeldivaks tõdemuseks see, et suudavad inimesed omavahel kokku leppida küll. Ehk siis teadmiseks neile, et kellel "prügi absoluutselt ei teki", et teil on võimalus naabritega kokku leppida ning kamba peale üks konteiner tellida ja sellega raha kõvasti kokku hoida.
Täna tõi Teet volikokku huvitava leiu. Nimelt ühe 30ndatest pärit Atlase, kus lisaks maailmajagude kaartidele oli ka Järva-Jaani aerofoto ning planeering. Päris huvitav leid ja kindlasti läheb vanadpildid.net keskkonda. Sinna polegi ammu midagi juurde saanud.
Et natuke võrdlusmomenti oleks, siis panen siia Andrus Kopliste tänase aerofoto. Arvestades, et see on Facebookis üleval, siis loodan, et võib seda siin näidata.
Rääkides facebookist, siis on nüüd nii, et kuna seda infokanalit kasutavad väga paljud, siis oleme teinud sinna lisaks valla lehele ka meie jalgpalli meeskonna FCF Järva-Jaani SK lehe, kus kiirelt infot jagame ning eelseisvatest mängudest teavitame. Nii, et kes fännid ja huvi on, siis liituge. Ütlen ka, et praeguseks on fännisallide huvilisi ca 10 olnud, kuid väga aktiivselt pole sellega tegelenud. Nüüdseks on Mart Piiroja poolt sall kujundatud ning tegelikult sobiks see ka lihtsalt J-Jaani salliks, mitte ainult jalkafännidele. Kujundus, siis selline nagu ta siin kõrval on.
Esimesed kodumängud peame taas Paide kunstmurul, kuid loodame, et meie fännid leiavad ka tee sinna. 10. aprillil kell 14.30 toimub esimene mäng JK Visadusega.
Täna saatsin välja ka valla kriisikomisjoni koosoleku kutsed, et esmaspäeval rääkida võimalikust üleujutuse ohust ja üldse võimalikest riskidest ning kuidas koostööna neid võimalikult vara ennetada.
Ürituste osas tuletan meelde, et laupäeval on sasku meistrivõistlused. Lähen võistlustulle naabrinaise Triinuga.
Esmaspäeval on kultuurimajas 10.30-14.30 doonoripäev ja loodan, et teiste elude päästmine sellisel lihtsal viisil saab paljudele tavaliseks. Sinnagi tahan ise panuse anda. Tööandjad võiks seda ka oma töötajatele vabalt võimaldada. Oodatud on kindlasti ka uued, kes pole varem seda teinud. Näidakem, et hoolime.
Majandusvaldkonnas teatan, et 20. aprillil toimub Järva-Jaanis alustava ettevõtja koolitus. Täpne algusaeg ja koht veel selgub, kuid ilmselt kell 9.00 ja ilmselt kas kultuurimajas või vallamajas. Mõte on selles, et julgustada inimesi ettevõtlusega tegelema ja mitte kartma ise endale töökohta luua. Nüüd pole isegi ju algkapitali vaja. Ideed ja tahet on vaja. Loodan, et haarate võimalusest. Mõtteid ja näpunäiteid tullakse jagama Järvamaa Arenduskeskusest.
Muide pühapäeval hoidke pöialt, sest meie noored tantsijad lähevad Tallinnasse koolitantsu finaali. Peske pastaga žürii silmad särama.
Midagi oli nagu veel millest tahtsin kirjutada, aga eip tule meelde. Eks siis järgmine kord. Tegelt tuli juba meelde. Nimelt oli teisipäeva õhtu kell 20.00 kummaline aeg. Sel ajal oli 42 blogivaatamist. Muidu on maksimaalsed tunnivaatamised 20-25 inimest. Statistikast veel niipalju, et märtsis oli 4151 vaatamist. Aitäh, et ikka viitsite lugeda.
Olge tublid, näeme jälle

2 kommentaari:

  1. Täna saab vallast jalgpalli salle tasuta !
    AINULT TÄNA !

    VastaKustuta
  2. Kui olete esimese 20-ne seas on lootust ka seljakott saada.

    VastaKustuta