neljapäev, 10. märts 2011

Kevad tuleb

Teisipäev algas naistepäevaliselt. Tegime Ukuga naistele ilusa hommikulaua ja lubasin neile peaaegu, et naistepäev ei peaks olema ainus päev, mil lilli tuua. Siit vihje meestele, et naised on koguaeg olemas, mitte ainult 8-ndal märtsil.
Vallavalitsus oli seekord suhteliselt lühike. Alustasime Pika tänava ja Koeru tee jalgtee projekteerimishankega ning lisaks tooksin välja, et eraldasime reservfondist toetuse Haapsalu väikelastekodu taastamiseks.
Teisipäeva õhtul juhtus esmakordselt see, et käisin segakoori proovis, sest plaan sel aastal osaleda Punk-laulupeol ja vist peaks seks puhuks mõned lood selgeks õppima, nii 23 oli neid vist.
Eilne päev sisaldas endas 8 tundi koosolekut. JOL-i kultuuri- ja spordikomisjon oli asjalik. Kultuurikorralduse arengukava on küll olemas, kuid soovime sellest teha dokumenti, mille tegevused oleks ka reaalsete tegijatega varustatud ning et sellele oleks võimalik ka seiret teha. Eks näis kui töötavaks dokumendiks me selle suudame teha. Lisaks oli arutluse all kultuurispetsialisti ametijuhend ning regionaalse spordiobjekti valimine.
JOL-i tegevdirektori valimine jõudis ka finišisse kui enamuse poolthäältega valiti uueks veduriks Toomas Tippi. Loodame, et uusi ideid ja mõtteid tuleb ning teistpidi viiakse ka meie mõtted ja ideed ellu. Aeg näitab, kuid usun, et JOL-ist saab ikka asja küll.
Edasi läks JOL-i korraline juhatus, millest kunagi peaks saama lugeda JOL-i veebilehelt. Ja kogu maraton sai "juba" poole viieks läbi.
Täna jätkasin osade lepingute tegemist ning osalesin lasteaia ehituskoosolekul. Tööd käivad hooga. Väljast ja seest tunduvad hooned ikka täitsa teistmoodi. Saal on palju suurem kui väljast paistab ja liikumisruumi saab seal olema küll ja veel.
Homme on loodetavasti rahulik reede ning siis juba tulemas aktiivne nädalavahetus. Laupäeva hommikul tuleb teatavasti Kaitseliit oma tehnikat näitama ning tegevust tutvustama. Seal võimalik ka ise püssi lasta, nii et, kõik isad, võtkem lapsed käekõrvale ja sammud kultuurimaja poole. Edasi tahaks minna Paide linnameeskonna mängu vaatama, kus meie poisid Tõnis Vanna ja Ervin Kõll mängimas ning seejärel on taas jalkateemaline koosolek.
Pühapäeval mängime ise jalgpalli ning õhtul kell 17.00 on kõik oodatud võimlasse kaasa elama J-Jaani naistele, kes mängivad saalihoki sõprusmängu R-Alliku naistega. Esmakordne üritus, mis kindlasti ei jää viimaseks ning loodetavasti annab see indu ka teistel liituma saalihoki ringiga.
Kuigi jah pealkirjas on "Kevad tuleb", siis praegu aknast vaadates tundub, et suur talv on tagasi. Lumi sajab horisonaalselt ja ilmselt on mõned teed hommikuks taas kinni. Peaks kutsuma Ain Allase ja küsima, et Kaua võib?
Kevadega seoses tuli meelde, et nägin ükspäev kellelgi head videot facebookis. See kuulub nüüd huumorirubriiki ning video asub ise SIIN Loodan, et saate naljast aru, sest tean, et osad mitte ei saa, aga noh, jätan teid nüüd mõtlema.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar