esmaspäev, 4. aprill 2011

...nii et vesi lahti...

Reedene naljapäev algas sellega, et Kuma raadioga tegime suhteliselt karmi nalja haridusteemal. Selle tõsiseltvõetavuse pidi maha võtma tulevase haridusministri Aaviksoo osalemine sasku turniiril, kuid siiski jäädi seda ka uskuma. Muid suuremaid nalju teha ei õnnestunud, küll mõned väiksemad. Õhtul esinesime Jüride-Maridega Paide valla sünnipäeval ning Paide vallale veelkord palju õnne.
Laupäevane sasku-turniir läks kenasti. Kokku oli üheksa paari. Lisaks omadele oli külalisosalejad Oisust. Meil Triinuga õnnestus tulla täpselt keskmisteks ehk viiendaks. Esikolmiku moodustasid kõik Kuksema kandi mehed. Kirkaimad medalid said kaela vennad Virvesed.
Pühapäeval osalesid Järva-Jaani mudilased Koolitantsu finaalis ning seda väga edukalt. Uudis sellest SIIN. Palju õnne lastele ning suured tänusõnad Üllele, kes jätkuvalt suudab värskete ideedega nii meid kui žüriisid üllatada. Taas võime uhked olla.
Pühapäeval tegime ka jalgpallimeeskonna sisese üks-ühele turniiri, mille sel korral võitis Veiko, kes finaalis oli Jannost 3-1 parem.
Jalgpallihooaeg algab juba eeloleval pühapäeval kell 14.30 ning seda Paide kunstmuruväljakul. Kel vähegi aega ning viitsimist, siis tulge meile kaasa elama, sest pealtvaatajate vahel läheb taas loosi ka erinevad priipääsmed Eesti koondiste mängudele. Täna käisin meeskonda registreerimas ning sel aastal on meil 22 aktiivset mängijat. Kes veel ei tea, siis kõikide liigade kohta on võimalik infot saada www.jalgpall.ee aadressilt.
Täna toimus ka esimene Järva-Jaani kriisikomisjoni koosolek, kus rääkisime komisjoni töökorrast, ülesannetest, panime paika aastaplaani, Janar Kärner rääkis koostööst päästekeskusega. Päevakajalise teemana oli üleval üleujutusoht ning tegime järeldusi lumerohkest talvest, et olla valmis uueks hooajaks, mis "varsti" ju saabub. Ka sel aastal on plaanis käivitada vabatahtlik rannavalve ning loodetavasti saame taas ühe koolituse korraldada, et oleks võimalik ka uutel hakkajatel sellega liituda. Tööd saab komisjonil olema küll ning anname parima, et pandud ülesanded saaks hästi täidetud.
Homne päev on suhteliselt tihe. Algab töötajate nõupidamisega, mis täna ära jäi. Seejärel peame natuke nõu Grillfesti korraldamise osas, misjärel peame nõu Eakate päeva korraldamise asjus. Peale lõunat aga on vallavalitsuse istung.
Kolmapäeval toimub Karinul järjekordne kohtumine kolme küla rahvaga ning sel korral on teemadeks põhiliselt jäätmemajandus ja ilmselt ka Karinu karjääri tulevikku puudutav info.
Edasi toimub JOL-i juhatus, kus ka minul väike osa esineja rollis on ning annan ülevaate osalemise kohta noorte laulu- ja tantsupeol.
Neljapäeval-reedel on omavalitsusjuhid koostöökoolitusel ning seekord on teemasid tõsiselt palju ning loodan, et suudetakse ka enamustesse tõsiselt süveneda. Neist oluliseim on JOL-i strateegia, mis peaks nüüd valmis juba olema. Ehk ikka on ka.
Selline nädal siis tulemas.
Täna oli kultuurimajas doonoripäev ning hea meel on tõdeda, et peale lõunat ise verd andma minnes olin juba 30-es ning peale mind tuli veel hulk inimesi. Kuigi palju oli ka Paide rahvast, siis siiski oli oluline osa meie inimesi ning loodetavasti saab sellest siinmail hea traditsioon. Kui doonoripäev saab regulaarseks, siis inimesed oskavad juba ka planeerida ning oodata seda. Aitäh verekeskusele, et aitate inimestel sel lihtsal viisil kasulikud olla.
Ilusat vetevoolamise aega

1 kommentaar:

  1. Doonoripäeva kohapealt, et seal oli üks väga ebameeldiv naine, kes oli ebasõbralik ka osade veredoonorite suhtes.

    VastaKustuta