esmaspäev, 18. aprill 2011

Terviseks

Eilne päev algas toredalt. Toimus üle-eestiline tervisepäev ja igal pool korraldati tervislikke eluviise propageerivaid üritusi. Meil toimus tervislik kõndimine alevis. Kokku võttis sellest osa üle 50 inimese ja tundus, et kõik jäid rahule. Lõpus loositi osalejate vahel välja auhindu. Tee peal jagati kasemahla ning igati vahva oli. Peakorraldajad olid Ülle K. ja Heli, kellele olid abiks veel mitmed toredad inimesed. Aitäh toreda pühapäeva ees. Tekkis mõte ka taolisi üritusi teha ise-seisvalt ja mitte jääda ootama üle-eestilisi agitatsioone. Kõrval siis üks pilt eelsoojendusest, mille tegi Gerly. Liikuge siis ikka võimalikult palju ja öeldakse, et pool tundi liikumist päevas on juba väga väga hea.
Natuke veel tagasi minnes, siis reedel toimunud ettevõtjate ümarlaud läks asjalikult. Plaan on kaardistada kõik vabad ettevõtluspinnad ning neid ka aktiivselt uuendada, nagu ma elamispindade osas teinud olen. Lisaks võiks olla meie endi töökuulutuste rubriik. Kuigi jah valla kodukal on selline suisa olemas, siis aktuaalne see pole. Siinkohal teatan, et kes CAD-programmis joonestamisega kursis on, siis võtku ühendust Jaan Mõtsnikuga, sest Arctic Finland House otsib asjalikku joonestajat. Lisaks rääkisime võimalikest heakorra töödest ning lagunenud hoonete lammutamisest, kus ühiselt saaks lihtsamini ja kiiremini asju tehtud. Kohal oli ca 10 ettevõtjat ja leppisime kokku, et suvel kohtumist ei tee ja järgmine kokkusaamine on 16. september.
Reede õhtul käisime Tallinnas venelastega võitlemas, jalgallis. Lisaks vastasmeeskonnale olid ka kohtunikud umbvenelased, mis tegi mängu meil eriti raskeks. Saime suhteliselt võrdsete meeskondade mängu 2-6 pähe. Laupäeval seevastu suutsime Paide Spring Cupil alagrupi võita, poolfinaalis jäime napilt Koerule alla, kuid viimase mänguvõiduga saavutasime tubli 3. koha. Minule omistati miskipärast ka turniiri parima mängija tiitel. Kaasas olid meil ka noored mängijad ja Kaspar Klaus teenis mitmelgi korral oma targa mänguga ära publiku aplausi, sest suutis meestega võrdselt mängida.
Laupäeva õhtul osalesin ka esmakordselt Järvamaa jalgpalli ümarlaual, kus arutati ühise süsteemi loomist ja mingis osas on ühine mõtlemine saavutatud ning loodetavasti saame rääkida varsti ka konkreetsetest tulemustest.
Tänane päev algas varajaste koosolekutega. Meil nõupidamine, kuid seejärel toimusid nii biopuhasti koosolek kui ka trasside ehitamise hanke avamise koosolek. Ametlikest tulemustest räägiks siis kui on mööda läinud ka vaiete esitamise tähtajad, sest neid ikka on viimastel aastatel olnud siin-seal.
Peale seda oli meil ka eakate päeva toimkonna koosolek ja tundub, et asjad jooksevad ilusti. Rollid on kõigil olemas ja kui neid täita suudetakse siis on hästi.
Peale lõunat käisime vaatamas meie taas-ilmunud suur-järve. Kui eelmise nädala alguses ei olnug Kagavere kandis hullu midagi, siis tänane seis on see, et paar elumaja on seal taas vee sees ja vesi ulatub poole vundamendini juba. Käisin kohapeal vaatamas ja inimestega suhtlemas. Veel paanikat ja hullu pole ja ainuke, mida mingil hetkel pakkuda saame on puhta veega varustamine ning ajutise eluaseme pakkumine. Loodame, et nii hulluks asi ikka ei lähe.
Homme lähen notarisse ning KENK-i nõukogu koosolekule. Lisaks on JOL-i infopäev.
Tuletan meelde, et kolmapäeval toimub kultuurimajas infopäev "Kuidas alustada ettevõtlusega?" ning sellest osavõtt on tasuta. Heameel on tõdeda, et selle vastu on huvi üles näidatud ning loodan, et päev läheb korda ja sellest on ka lõpp-kokkuvõttes tolku.
Kolmapäeval on ka järjekordne spordinõukogu koosolek.
Neljapäeval toimub vallavalitsuse istung ja siis tuleb juba pikk nädalavahetus.
Olge ikka rõõmsad ja liikuge, sest ega asjata öelda, et terves kehas, terve vaim. Ahjaa, järgmine võimalus liikuda on JüriÖÖ jooksul, mida korraldab noorteklubi. Kohtumiseni jooksurajal.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar