teisipäev, 10. mai 2011

Nagu nohu

Kuna haigus hiilib ligi, siis teen lühemalt, kuid see-eest saate videot nautida.
Nädalavahetus ja reede olid sündmusterohked. Reedel toimus emadepäevakontsert, kus õhtujuhtideks olid isad ning kontsert lõppes ka isade ühendkoori etteastega. Suutsime peo kenasti lõpetada küll, sest peagi oli saal tühi. Laste etteasted olid nagu alati siirad ja toredad.
Laupäeval kui paljud tegid füüsilist tööd ja seda läbi koristamise, ehitamise, lammutamise jne, siis me Jüride-Maridega käisime hoopis heategevustalgutel, kus esitasime pooletunnise kontserdi. Oleme ühele pildile ka jäänud. Foto
Aga üldiselt võib uhke olla selle üle, mis meil vallas inimesed korda saatsid laupäeval ja kutsun üles inimesi ka muul ajal taolisi ettevõtmisi korraldama. Ei pea ootama alati Teeme Ära kampaaniat. Tundub, et abikäsi, mis töö järele sügelevad on küll.
Eile toimus Paides Aasta Ema väljakuulutamine ja emadepäevakontsert. Meie esinejad olid ka mitme rühmaga kohal ja siinkohal nautigem kõige pisemate etteastet.

Jalgpall lõppes õnnetult. Lisaks sellele, et kaotasime 1-3 (värav Erkkilt), siis nüüd on üks mees kipsis ning 3-4 tükki poolvigased. Loodame, et reedeks saame ikka meeskonna kokku. Aitäh kaasaelajatele.
Täna töiselt. Peale oma nõupidamist toimus ka piirkonna haridusteemaline koosolek, kus rääkisime Koerule, et kuhu me siis Ambla vallaga jõudnud oleme. Vaagisime plusse- miinuseid, kuid mingeid otsuseid vastu ei võetud. Seedime, arvutame natuke finantspoolt ja jätkame järgmisel nädalal.
Edasi oli JOL-i kultuuri- ja spordikomisjoni koosolek ning seejärel Paide linna 20. aastapäev. Kinkisime teiste valdadega neile tühja veimevaka, et kui tahab ikka valdadele kosja minna, siis peaks kaasavara ka ikka kaasas olema.
Üldiselt tasub jarva.ee-st nädalakava jälgida ja täna ma rohkem väga ei pajatakski. Ehk saab unemati haiguse pisiku vastu võidu.

1 kommentaar: