reede, 16. september 2011

Mitte pikalt

Kuna kell on hiline ja terve päev olen olnud sõidus, siis teen lühidalt. Teisipäeval ja kolmapäeval toimunud meeskonnatöö koolitus oli väga hea. Tegime hulga teste ja ülesandeid. Saime enda kohta teada nii uut, kui ka seda, mida juba varem aimasime. Mõnikord ehk kirjutan pikemalt sellest. Kahju ainult, et 12 KOV-i juhist sai tulla kohale 5 ja Järvamaal tervikuna siiski meeskonnatöö veel tiba lonkab. Ehk paraneb ja kaasa saame ainult ise aidata.
Tänane päev algas väikse välknõupidamisega valla aastapäeva ürituste osas. Kava on päris kirju. Oluline kuupäev ja aeg, mille soovin, et kõik endale märkmikusse kirja panevad, on 26. september, kell 12.00. Siis teeme esimese aerofoto, kus kogu vallarahvas saab peal olla. Võimla juures moodustame muruväljakule suurelt JÄRVA-JAANI VALD 20 ja mudel-lennuki pealt tehakse pilti. Loodame, et ainult ilma on, sest suure tuule ja vihmaga ei saa hästi teha (alternatiiv on võimla katuselt või suure redeli pealt). Igaljuhul on kogu vallarahvas sinna oodatud ja suisa palutud. Kuulutus ilmub ka peagi ja seal juba kõik teised olulised üritused ka kirjas.
Homme (reedel) on kell 10 kohtumine ettevõtjatega ja kes meili teel kutset ei ole kätte saanud ning on huvitatud samuti sõna sekka ütlema või kuulama Järvamaa Arenduskeskuse esindaja ettekannet võimalikest projektimeetmetest, siis olete oodatud.
Kell 13 on lasteaia ametlik avamine ja rõõmupidu, sest kuidas muudmoodi sellist vahvat asja nimetada.
Laupäeval katsun ka kirbukale midagi viia, kuid pole kindel kas leian. Saimsi "letis" peaks aga minu asju olema küll :)
Pühapäeval nagu ikka jalgpall ja nagu ikka on kodupubliku tuge hädasti vaja. Väljas on jahe ning väljak on porine, kuid seda enam tuleb kuumalt kaasa elada, et meie poisid Depoo poistele sauna kütaks.
Head suve viimast nädalat

6 kommentaari:

  1. Tere. Kiidan Järva-Jaani vallavanemat, et Te suhtlete oma vallarahvaga. Olen juba tükk aega siit blogist J-Jaani sündmustega kursis hoidnud. Oleks meil samasugune vallavanem.
    Tervitades Allikult.

    VastaKustuta
  2. Tere! Samad sõnad Koeru kandist. Jõudu ja jaksu!

    VastaKustuta
  3. Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.

    VastaKustuta
  4. Kustutasin ühe kommentaaridest, sest oli anonüümne ja ei vastanud tõele. Ka edaspidi võtan õiguse kustutada kommentaarid, mis ei ole faktipõhised ja kahjustavad sellega inimeste mainet.
    Arto

    VastaKustuta
  5. Tervist! Tean, et Sa, Arto, ei jõua ka kõike, kuid mis on saanud vanadpildid.net lehega? Pilte Järva-Jaanist seal enam väga pole, või ei oska ma otsida? Ette tänades, Janno.

    VastaKustuta
  6. Vanadpildid.net sai Leader programmist toetuse ja läks uude keskkonda, kuid jah seda pean uurima, et kas meie vanad pildid ka sinna otse üles lähevad. Uuesti nullist oleks küll jama neid sinna panna. Uurin.
    Arto

    VastaKustuta