esmaspäev, 19. september 2011

Vald 20

Juba kolmapäeval hakkavad valla 20. aastapäeva üritused peale ja siinkohal siis ka kuulutus. Täpsustuseks ütlen, et SHOW-jalgpall toimub Kase tn kossuka kõrval muruplatsil ja pidu Untsakatega on tasuta. Kui veel küsimusi, siis küsige.
Eelmisest nädalast veel niipalju, et reedene ettevõtjatega kohtumine jäi sedakorda natuke osalejatevaeseks, kuid edasised mõtted said paika. Novembri alguses toimuva ettevõtlusnädala raames on plaan külastada mõnd suuremat maakonna ettevõtet ja avardada silmaringi. Samuti otsustasime teha meie saadaolevatele tootmispindadele atraktiivsemad tutvustused, mis ärataks ka huvi.
Lasteaia avamine läks kaunilt. Lapsed laulsid ning lugesid luulet. Suuremad onud-tädid rääkisid tähtsaid asju ning soovisid kõike paremat. Mina nende seas. Pildid kahjuks valla arvutis, nii et praegu siia ühtegi lisada ei saa. Minu sõnum oli see, et nüüd on taas üks samm astutud, et pakkuda siin elavatele inimestele kõiki võimalusi oma elu korraldamiseks. Et lapse pärast ei jääks tööle minemata jne. Loodame, et mõni noor jääb sellega nüüd ikka meile alles.
Laupäevane kirbuturg läks ka hästi. Ilmaga vedas ja müüjaid-andjaid oli kohal peaaegu kümme. Osad suisa mujalt või no vähemalt mina ei tundnud. Nii müüjate kui ostjate huvi oli olemas, nii et seda tuleb korrata. Arvan, et liiga tihti seda meil ka teha ei saa. Iga mõne kuu tagant oleks paras. Jälgige reklaami.
Pühapäeval kogunes üle 50 inimese Kasekoplisse, et kaasa elada meie mängule. Mängu algus ei tõotand head ja jäime suhteliselt kiiresti kaotusseisu ning siis veel ka 0-2. Samas oli meil mitmeid häid võimalusi ja mingist hetkest saime mängida ka arvulises ülekaalus, sest vastased said punase kaardi. Lõpuks kandsid meie ponnistused vilja ja lõime kaks väravat tagasi. Viimasel minutil oli meil veel ka võiduvõimalus, kuid kaarpall üle väravavahi maandus vastu posti ja sealt maa põrkest välja. Ebaõnn. Aga publikule suured tänud ja valmistuge siis juba viimaseks lahinguks 1.oktoobril.
Täna panime nädala plaani paika ja lisaks oli töökoosolek järgmise aasta Külade päeva korraldamise osas. 21. juuli peaks see toimuma, kuid lõplik asukoht on veel õhus. Igaljuhul päris huvitavad mõtted on juba liikumas ja saab olema seekord natuke teistmoodi kui tavalisel.
Homme saan kokku naabrivalve esindajatega, seejärel rahvastiku loendusega seonduvalt ning siis juba vallavalitsuse istung.
Kolmapäeval uurin ja saan teada kuidas on Järvamaa noorsootöö arengukava edenenud ning neljapäeval osalen EMOL-i (Eesti Maaomavalitsuste Liit) 90. sünnipäeval.
Aitüma ka eelmise postituse kommenteerijatele. Positiivseid kommentaare on alati hää lugeda :)
Olge ikka vahvad ja teiste suhtes sallivad.

1 kommentaar:

  1. Minu küsimus vallavanemale juubeli ürituse kohta.
    Kas Järva-Jaani valla 20 aastapäeva puhul on oodata kutseid ka vallamaja seinte vahel töötanud ametnikele. Tore oleks kohtuda ja meenutada vanu aegu!

    Kindlakäelist valla juhtimist ja edu edaspidises.

    Esimene Järva-Jaani valla keskkonnaspetsialist Janne

    VastaKustuta