reede, 7. september 2012

Tsirkus

Täna siis on see päev kui J-Jaani mail saab tsirkust näha. Plats oli hommikul autosid täis ja ponid tegid rõõmsalt murutniitja tööd. Kel 18.00 läheb etendus lahti ja loodan, et rahvast ikka jagub. Piletihinnad on vahemikus 5-15 ning täpsem info selle kohta on SIIN.
Sel nädalal toimunud koosolekutest niipalju, et JOL-i eestseisus läks töiselt. Teemad said läbi räägitud ning järgmise nädala päevakord paika pandud. Tuleb juttu nii uue aasta eelarvest kui pärandkultuuri aastast ning samuti käimasolevatest projektidest.
Karinu koosoleku põhiteemadeks olid jooksvad mured nagu biopuhasti heakord, auklikud teed ja valgustus. Lisaks moodustati initsiatiivgrupp külaplatsi asukoha valimiseks ning tööde käimalükkamiseks. Juttu oli ka kergliiklusteest ning andsin infot, et järgmisel aastal läheb töösse Koeru tee kergliiklustee projekt ning paralleelselt sellega üritame projekteerima hakata J-Jaani-Karinu teed. Hea meel on selle üle, et rahvas on ise ka järjest rohkem initsiatiivi näitamas ning on asunud koguma toetusallkirju.
Järva-Jaani Teenuse juhatuse koosolek oli teemaderohke. Suve jooksul on probleemseid valdkondi juurde tekkinud, kuid panime igale valdkonnale konkreetse tähtaja ning loodan, et peagi ollakse tagasi ree peal.
Homme on jalgpall Loo alevikus Tallinna külje all ning siis on suisa puhkepäev.
Uus nädal algab ilmselt tempokalt, sest kohe on töökoosolek, JAP-i juhatus, noorteka sügishooaja avaüritus Tene juhtimisel ja samuti läheb lahti ettevõtlike naiste koolitusprogramm. Noored on oodatud kell 13.00 järve äärde, kus tehakse väike grill ja tutvutakse omavahel ning seejärel suundutakse juba Noortekasse, et elu majas käima lükata.
Täna siis selline lühem lugemine.
Aidaa

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar