esmaspäev, 3. märts 2014

Lühilõigud

Olles olnud nädala eemal, on toimunud rohkelt sündmusi, millest väga pikalt ei saa vist kirjutada, sest muidu lihtsalt te ei jõuaks lõpuni lugeda. Hakkan vaikselt peale. Puhkus oli muidu väga hea ja sain kõvasti energiat laadida.

Peale eelmist blogikannet toimus reedel kultuurimajas kooli algklasside Eesti mäng ning koolis suurematele mõeldud Me armastame Eestit. Kaks väga õnnestunud üritust, mis loodetavasti saavad traditsiooniks. Lapsed võtsid õhinaga osa ning ka korraldamine tuli väga hästi välja. Väga tublid.
Koolist tuli ka sel nädalal häid uudiseid kui kunstiolümpiaadil võtsid vanimas rühmas esimese ja teise koha vastavalt Kristi Tüvi ja Keia Laht. Palju õnne. Uudis SIIN.

21. veebruari õhtul toimunud Vabariigi aastapäeva kontsert oli väga ilus. Tantsu ja laulunumbrid olid kenasti seotud ja usun, et pealtvaatajad said ilusa kogemuse osaliseks. 24. veebruaril Vabadussamba juures toimunud  mälestushetked läksid ka kenasti, kuigi seal ma ise osaleda ei saanud, siis rahvast oli päris palju olnud ning kaitseliitlased olid ka kenasti kohal.

Eelmisest nädalast veel niipalju, et volikogus võeti selle aasta eelarve vastu ja saab sellele vastavalt tegutsema hakata. Paraku jah ise kohal ei olnud ja ehk oleks mõni küsimus saanud selgema vastuse, kuid eks mõningaid asju saab ka nüüd selgitada.

Neljapäeval käisid Saagu Valguse keskuses Järvamaa sotsiaaltöötajad ning Maavanem koos osakonnajuhiga. Sellest tegi ülevaate ka Olev Kenk Terevisooni saatesse. Keskus sai igaljuhul veelgi rohkem tuult tiibadesse. Tagasiside oli igaljuhul igati positiivne.

See nädal on alanud kiirelt. Eelmisest nädalast oli vaja kõvasti infot vastu võtta ning ka uusi asju oli peale tulnud. Lisaks osalesin pealelõunal rahvakultuuri projektide hindamises.

Homme toimuvad Järva-Jaanis Järvamaa lasteaedade talvepäevad, mida ka avama lähen. Kahju, et lund pole, kuid eks siis tuleb matkata ja loodust nautida.

Homme on vallavalitsuse istung, kus põhiteema on jäätmed.

Kolmapäeval on infopäev pääste ja politseiinfoga ning pealelõunal on Kaitse end ja aita teist ehk KEAT-ÖÖ meeskonnakoosolek.

Neljapäeval-reedel toimub JOL-i koostöökoolitus, kus teemadena käsitletakse Järvamaa Arengulepet, omavalitsusreformi ning maakonnaplaneeringut.

Reedel on kõik oodatud kultuurimajja naistepäevapeole, kus sel korral lahutab meelt ansambel Kukerpillid.

Oli vist piisavalt lühike. Kaunist kevadet ja kuulmiseni


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar