teisipäev, 22. juuli 2014

Puhkama

Teen siis kiire ettekande enne kui ära sõidame tantsu ja laulurahvaga.

Laupäeval Salutagusel läks kenasti ja päev läks linnutiivul. Süütasime Aldoga külatule ja sai ka mõned tervitussõnad öeldud Järva-Jaani kihelkonna eest. Hiljem aitasin disc-golfi võistlust läbi viia. Pilte üritusest SIIN. Edu Virvele ja nelja küla toredatele inimestele.

Pühapäev oli samuti vinge päev. Suuremat kõlapinda ja kaugele nähtav tegevus oli kiriku torni kuuli ja risti ennistamine. Kahjuks ise ei saanud osaleda, kuid volikogu esimees Meelis aitas meestel asjad omale kohale seada. Pilte SIIN, kuid veel vingema ülevaate saab Reporteri videost, mille Kaspar Pokk kokku miksis.

Samal ajal kui kirikus toimus teenistus, võõrustas jalgpallimeeskond Kasekoplis Ambla Vallameeskonda. Mäng algas kehvasti ja jätkus ka kehvasti ning 55. minutiks olime 0-3 taga ning facebookis lubatud väravatesadu oli alanud valele poole. Kuid õnneks ei ole me ka papist poisid ja see, mis toimus 79-87 minutil oli võrreldav peaaegu Brasiilia lagunemisega Saksamaa vastu. 79. minutil õnnestus mul lüüa esimene värav tagasi. Peagi tabasin posti, kuid millele õnneks sai jaole Ragnar Lusmägi ning vahe oli vähenenud üheväravaliseks. Paar minutit hiljem saime umbes 25 meetrilt karistuslöögi, mille Raido Vespere lõi täpselt vasakusse ristnurka. Ja lõpuks lõi täpse läbisöödu väravaks Ragnar. Uskumatu mäng, uskumatu lõpuga. Ambla noored poisid ilmselt ei pidanud füüsiliselt lõpuni vastu ja meie surve kandis lõpuks vilja. Aitäh ka 60 fännile, kes kohale tulid. Järgmine kodumäng 10. augustil.

See nädal alanud üldiselt vaikselt, midagi väga märkimist väärt pole. Ahjaa, laupäeval ilmus Järva Teatajas meie keskkonnanõunikust kena artikkel. Lugege SIIT või küsige naabrilt paberlehte.

Täna oli vallavalitsuse istung ning seal väga laia üldsust puudutavaid otsuseid polnud. Raieload, ehitusload, sotstoetused jne. Päeva teises pooles käisin veel mõne tunni Võllastel ja tegin ära veel hädavajaliku, et lau
laupäeval saaks Sportland CUP-i disc-golfi turniiri ära korraldada. Tean, et Järva-Jaani osad poisid on ka mängima minemas. Minge vaatama ja hoidke pöialt. Profid on ka juba rada käind kaemas ja hinnangud on olnud positiivsed (kui välja arvata liigne võsa ja kõpitsemist vajavad Tii-alad). Ettevõtjatega teeme tutvumis- ja tänuürituse augustis.

Täna siis nädalaks ära ja esmaspäeva öösel tagasi. Kuigi siis puhkus jätkub kutsusin teisipäevaks kokku KENK-i nõukogu. Kolmp-neljp osalen Türil toimuval KOV-juhtide suvisel mitmevõistlusel, mille nooremate juhtide arvestuses eelmisel aastal ära võitsin. Ning järgmise nädala tipp-sündmus on muidugi Killavoor. Kuulutus siin kõrval. Ilmselt tuleb taas palju rahvast, tulge ka.

Olgu nii, kõike hääd ja kuulmiseni augustis ilmselt.

2 kommentaari:

  1. Tere daamid ja härrad
    Kas vajate hädasti finantslaenu (laenu)?
    Paljud inimesed seisavad silmitsi enneaegsete rahaliste väljakutsetega ja enamik neist ei suuda kõrgete intressimäärade, ebapiisava tagatise, võla ja sissetuleku suhte, madala krediidiskoori või muude põhjuste tõttu oma kohalikest pankadest või muudest finantsasutustest omakapitalilaenu saada.

    Kui teil on vaja kiiret laenu, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole ja saame teid aidata laenu saamisel.
    Pakume igasuguseid laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen, hüpoteeklaen ja paljud teised), pakume nii pikaajalisi kui ka lühiajalisi laene, tagatud ja tagatiseta laene ning lisaks saate laenu võtta kuni 20 miljonit eurot. Minu ettevõte aitab teil laia valiku laenutoodetega saavutada mitmesuguseid eesmärke.

    Lisateavet meie laenupakkumise kohta; siin on meie kontaktandmed.
    Kontakt e-post: novicapfinancialservices@gmail.com
    Kontaktnumber: +31642117819 (WhatsApp)

    Enam pole ooteaegu ega stressirohkeid pangavisiite. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu ja teha tehinguid igal ajal ja igal pool, kus seda vajate.

    VastaKustuta
  2. Tere, kas vajate rahalist tuge? Kas vajate laenu?
    Olen Susan Benson Sunshine Financial Groupist. Olen laenuandja ja ka finantsnõustaja.

    Pakume igasuguseid laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen, hüpoteeklaen ja paljud teised). Pakume nii pikaajalisi kui ka lühiajalisi laene, tagatud ja tagatiseta laene soodsa intressimääraga 3% aastas. Meie teenuse kohta lisateabe saamiseks võite lihtsalt kirjutada meile e-posti teel: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com või kirjutada meile otse WhatsAppis või Telegramis telefonil: +447903159998 ja saada kohe vastuse.

    Oleme kõikehõlmav finantsteenuseid pakkuv ettevõte ja oleme pühendunud teie abistamisele teie pikaajaliste ja lühiajaliste rahaliste eesmärkide parandamisel, kuna teie peamine eesmärk on teie finantsstabiilsus.

    Maailmas toimuvaga seisavad paljud inimesed silmitsi enneaegsete rahaliste väljakutsetega, mõnel neist on mõnedel põhjustel nii keeruline saada laenu oma kohalikest pankadest või muudest finantsinstituutidest.

    Me saame teid aidata finantsprobleemide lahendamisel, kirjutage lihtsalt minu ettevõttele ja me aitame teil laenu saada. Oleme aidanud arvukalt üksikisikuid ja organisatsioone, kes on kogu maailmas silmitsi seisnud rahaliste raskustega. Kui kandideerite koos meiega, kandideerite usaldusväärse ettevõtte juures, kes hoolib teie rahalistest vajadustest, meie peamine prioriteet on teie finantsstabiilsus.

    Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus:
    E-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) VÕI;
    WhatsApp: +447903159998
    Võite meile kirjutada igal ajal ja igal pool.
    2020 © ️Kõik õigused reserveeritud

    VastaKustuta