neljapäev, 29. jaanuar 2015

Päevik

Tere armas päevik. Pole ammu Sulle kirjutanud ning kindlasti mõtlesid, et kuhu ma nüüd jäänud olen. Minuga on kõik hästi ja muretsema ei pea. Aeg lendab lihtsalt nii kiiresti, et ei pane tähelegi. Annan nüüd väikse ülevaate.

Enne kui konktreetsemalt töiseid asju kirja panen, siis mainin siin ka ära, et tegin vahepeal enda aktiivsusrekordi, kus 17. jaanuarist kuni 27. jaanuarini käisin viies tantsuproovis, kahes jalgpallitrennis, kahel jalgpalliturniiril, ühel korvpallimängul, ühel päeval ujusin ning ühel veel lisaks ka üks disc-golfi ring. Ehk 11 päeva jooksul 12 tervislikku-sportlikku tegevust. Päris hea tunne on ja tervis on ka päris ok. Ptui-ptui-ptui.

Eelmisel reedel midagi väga eredat ei toimunud. Laupäeval osalesime venna korraldatud Tori Põrgu jalgpalliturniiril. Saime kenasti finaali, kuid seal pidime leppima kaotusega. Samas pole ammu juba kuskil finaali jõudnud, nii et selles mõttes läks ikagi korda.

Pühapäeval oli pikk tantsuproov ja peale seda võtsin suuna Paidesse. Nimelt oli seal eakate klubi Hämariku pidu, kuhu ka Aloga külalistena kohale läksime. Alo tegi maitsva koogi ning mina viisin klubile discgolfi kettal kutse ennast liigutama meie terviseradadel. Lisaks kutsusime kõiki valima Järvamaa inimest ning kõned lõpetasime kutsega tantsule. Viimane kutse võeti kõige paremini vastu :) Oli väga tore kohtumine toredate inimestega.

Esmaspäeval toimus Väätsal maakonna arendajate kokkusaamine ning käisime seal Mariga. Saime erinevatel teemadel infot ja targemaks.
Lisaks toimus esmaspäeval kooli hoolekogu koosolek, kus oli teemaks valla eelarve. Koolil seal midagi väga nuriseda pole, sest kärpeid soovitu osas väga ei tehtud.

Esmaspäev oli huvitav trennipäev. Nimelt osales kolmes jalkatrennis 48 vutisõpra. Sport ei ole surnud. Suurte trenne viib läbi Ervin Kõll ja seoses sellega on trennid läinud ka palju huvitavamaks.

Teisipäeva hommik algas lauluga Mõisa teel ehk käisime Jutale juubeli puhul õnne soovimas. Palju õnne ja tervist ka siitkaudu.

Edasi viis päev mind Türile, kus koos Kaitseliiduga arutasime Pitka matka üle. Pange juba ka ennast kirja, kuupäevak 15. veebruar. Info SIIT. Minul on taas plaan osaleda ning kokku vist juba kuues kord tulemas mul.

Sealt läksin Järvamaa Spordiliidu juhatuse koosolekule. Päevakord oli päris pikk ning arutluse all olid erinevad teemad alates stipendiumitest kuni Järvamaa Meistrivõistluste korraldamiseni.

Eile oli meil vallamaja rahvast täis. Algas see meie piirkonna valdade ja politsei koostööpäevaga, kus politsei näitas statistikat ning tõi välja valdade eripärad. Räägiti ka reformist. Seejärel kaardistasime 5 suurimat probleemi, mida saaks politsei ja KOV koos lahendada. Teemadeks olid narkootikumide levik, vargustest mitte-teatamine, politsei maine, järelvalvemenetlus ning üks teema oli veel, kuid sõnastus ei tule meelde. Kogu punt jagati viieks ning kõik grupid said igat teemat lahata 5-7 minutit. Oli päris tegus ja tõhus. Usun, et tolku oli ka ikka. Homme vist Järva Teatajas selle kohta ka uudis.

Pealelõunal toimus meie LEADER piirkonna ehk JAP-i seminar KOV-ide esindajatele. Saime teada kui kaugel on strateegia ning mis muutusi vahepeal sisse on viidud. Igal vallal on ka oma suurprojekt ning meil on selleks Võllaste edasiarendus, mille projekteerimisega ju tegelesime ning mida tuleb vaikselt realiseerima hakata.

Täna oli märksõnaks volikogu ning päevakord oli päris pikk. Tähtsamatest asjadest sai eelarve esimene lugemine läbi.  Materjalidega võimalik ka valla kodulehel tutvuda.

Homme on Paides Järvamaa Aasta Tegu 2014 auhindamine. Plaan ka seal osaleda, sest meie projektid ja algatused ka ju seal nimekirjas. Lisaks on kell 14 toimumas Maale Elama projekti infopäev, kust kindlasti osa võtan.

Õhtul on Jüride-Maride esimene kontsert, kuhu peaks veel ikka kohti olema. Teada aga on, et laupäevane kontsert on välja müüdud. Lahe.

Laupäeval on plaanis osaleda ka Tammsaare matkal, mis toimub Liikumis ja sportimist harrastava Järvamaa liikumissarja esimese etapina.

Pühapäeval on siis kell 15.00 minu väike infotund, kuhu kõik on oodatud. Loodan, et suudan ikka kõikidele küsimustele vastata.

Esmaspäeval ootame Tartu Rahu aastapäeva puhul kell 9.30 inimesi meie Vabadussamba juurde küünlaid panema.

Esmaspäeval on lisaks ka kohtumine maanteeameti ja maavalitsusega, et arutada teehooldusküsimusi.

Näeme siis kas kultuurimajas, matkal, infotunnis või mujal.

Headööd päevik.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar