neljapäev, 5. märts 2015

620 aitähhi

Vat siis nii seekord. Uus kogemus on käes. Osaletud riigikogu valimiste trianglis ning mitte väga halvasti. 621 häält pole sugugi paha tulemus ja enamus tuttavaid on hea tulemuse puhul õnnitlenud. Ise olen ka rahul, kuigi alati saab paremini. Kui vaadata KOV-juhtide numbreid üle Eesti, siis võib igati õnnelik olla. Siinkohal tänan kõiki toetajaid ning inimesi, kes üht või teistmoodi õla alla panid. Nimeliselt ei julge tänama hakata, sest ei tahaks kedagi mainimata ka jätta. Eks näis, mis nelja aasta pärast tuleb ja mis seisud üldse on, kuid võib juhtuda, et see kord ei jäänud viimaseks. Hea meel on, et ka uued jõud riigikokku said, nii ei saa valitsevad jõud mugavaks minna ning riik areneb ehk kiiremini ja ka läbipasitvust ehk tuleb juurde. Paraku riigikogulase blogi peate veel natuke ootama. Muidugi on võimalus, et saan ka riigikokku, selleks peavad SDE valitsusse saama, Helmen ministriks ning Alo, Liina ja Ülle peavad loobuma kohast. Lihtne :) Või siis teeb keegi teine selle blogi ära.

Tulles tagasi eelmise nädala lõpu juurde, siis laupäeval käisime Koigis korvpalli mängimas. Saime haledalt tappa, sest vastas olid korvpallurid, kuid väga hullu polnud. 40 punkti saime ikka kätte.
Pühapäeval kui rahvas valimas käis, toimusid Naabriplika selle hooaja 7. osa võtted. Seal siis mängus ka Järva-Jaani vallavanem, kuid mitte minu kehas. Minul oli ka roll ning üritasin kohut mõista, see osa peaks eetrisse jõudma 13. aprillil. Oli taas huvitav kogemus ja nässu läinud kaadreid tuli ikka ka. Õnneks saab seriaalis uuesti võtteid teha, erinevalt teatrist.

Esmaspäeval oli hommikul kiire Paide ring ning siis oli sellesuvise töölaagri koosolek. Hea uudis noortele on see, et taas on  kolm põllumajandusühistut toetamas töökohtadega ning kokku saab tööle kuni 38 noort.

Eile olin majas ja kuskil väga ära ei käinud.

Tänane päev algas JOL-i juhatuse koosolekuga ning seetõttu paraku Karinu infopäevale ei jõudnud. Sain teate kätte, et neil on "kahju", et ma riigikokku ei saanud. Eks peate mind edasi kannatama.
Muide sel laupäeval toimub Karinul ka naistepäeva pidu ja enne seda reedel on ka Söögitoas naistepäeva trall, nii et pidusid toimub riburadapidi. Järgmisel nädalal veel Regatiga pidu kultuurimajas.

Täna õhtul toimus võimlas korvpalli kohtumine Järva-Jaani ja Plastrexi vahel. Kaotus 46-70 oli tõsiasi. Suutsin ka ikka mõne korvi visata. Panen siia ilusa meeskonna pildi ka, tore vaadata. Nüüd põhihooaeg läbi ja valmistume play-offiks. Loodetavasti suudame ikka võiduarve avada.

Homme ja ülehomme arendame Järvamaa Omavalitsuste Liitu ning ka maakonna tööhõive kava, seda siis koostöökoolitusel Jõgevamaal.

Nädalavahetuseks väga plaane pole, tuleb vist vahtramahl jooksma panna.

Seniks kõike kaunist ja nautige kevade saabumist.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar