laupäev, 21. märts 2015

Rõõmsaid hetki

Eelmise nädala blogipostitus hakkas päris huvitavat elu elama. JT võttis sealt natuke teemat üles, misjärel perekond Alt vastas sellele nii läbi meedia kui ka otse mulle postkasti. Sel nädalal vaatasin, et läbi meedia suhtlemine ongi vist nüüd moes. Suurte erakondade juhid teevad samamoodi. Aga paraku mu esitatud küsimustele pole ikka saanud veel vastust. Ehk saan veel.

Eelmise nädala lõpp oli tegus. Väätsa jalgpalliturniiril tulime tublile teisele kohale ning taas üks medal sellest aastast juures. Võistkonnas olid Kaspar Klaus, Karl Kanne, Veiko Vespere, Teele Vespere, Taavi Parts, Kaspar Tammist ja mina. Enim väravaid lõi Kaspar, suisa kuus vist. Minu kontole jäi mõni sööt ja neli väravat. Sel pühapäeval selle aasta esimene välimäng kui Paide kohtume sõprusmängus Imavere Forssiga.

Sel nädalal olnud ka erinevaid koosviibimisi ja mõtterünnakuid.
Esmaspäeval näiteks arutasime "Maale Elama" messile minekut. Kui lugejatel ka häid mõtteid ses osas on, siis andke märku. Lisaks on oodatud kõik info mis puudutab võimalikke elukohti ning töökohti.

Teisipäeval arutasime natuke, et kuidas lahti saada suurest võsahunnikust Võimla teel. Õnneks vist lahendus paistab ja ei pea seda hunnikut põlema panema. Eriti nüüd kui tuleohtlik aeg on käes. Muide sel aastal Teeme Ära talgupäev keskendubki just tuleohutusele, nii et vaadake sellises valguses talgupäeva plaane.

Kolmapäeval käisime e-arvete koolitusel. Kuna see saab KOV-idele järgmise aasta lõpust kohustuslikuks, siis tuleb sellele vaikselt üle minna, kuid väike kõhklus on ikka, et kas ikka 100% peab kõik internetti minema. Siin kahel päeval olnud nett maas ja kohe on suured jamad ning tööd teha ei saa. Loodame, et see on ikka asjatu kartus mul.

Eile oli muidu suhteliselt rahulik päev ning lõunaks olin kutsutd Hannes Rummi poolt Väätsa mõisa lõunale. Andis ülevaate Euroopa komisjoni tööst ning EL-i suhetest Venemaaga. Väga uut infot ei saanud, kuid natuke ehk ikka andis telgitagust infot ka.

Täna oli vallavalitsuse istung ja seekord see väga pikk päevakord polnud. Sotstoetused, paar jäätmeteemat, üürilepingud, raieluba jne. Nagu ikka.

Homme on Võllastel taas suurem sagimine kui tavaliselt. Nimelt toimub discgolfi talvesarja KÄPIK osavõistlus ning osalemas koguni 83 võistlejat. Meele teeb heaks see, et 20 neist on Järva-Jaanist. Õhtul on plaanis asutada ka MTÜ Järva-Jaani Disc-golfi klubi ning kes ka huvitatud, siis kell 19.00 olete oodatud vallamajja. Ise osalen ka võistlusel ja loodan teha sellised 0-sed ringid ehk siis läbida raja vastavalt PAR-idele. Läks keeruliseks? Aga kel ala vastu huvi võtke ühendust, annan kettad kätte ja rajale.

Pühapäev algab kahetunnise tantsuprooviga ning seejärel mainitud jalkalahing.
Uus nädal toob Arvamusfestivali koosoleku, kohtumise kooli õpilasesindusega, Järvamaa Spordiliidu juhatuse, Järvamaa Keskraamatukogu nõukogu, volikogu istungi, KENK-i nõukogu ning Järvamaa infoportaali koosoleku.

Sissekanne on selle talve viimane ning enamus teist loeb seda juba kevadel. Soovin kõikidele kaunist kevadet ning palju rõõmsaid hetki igasse päeva. Siia kõrvale ongi seoses sellega
paslik panna Kevadrocki kuulutus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar