neljapäev, 16. aprill 2015

Täiega edasi

Ahoi lugejad.
Vaatamata uue valitsuse ponnistustele hirmutada maainimesi kõiki linnadesse elama minema, siis me ei jäta jonni ning tegutseme siin edasi.

Maale elama mess selles mõttes oli nagu vastuvoolu ujumise meistrivõistlused. Kuigi rahvast oli vähem kui eelmisel aastal Tartus, siis kontakte sain ning hakkan konkreetseid pakkumisi ka saatma. Loodame, et sel aastal mõni konkreetne edulugu ka tuleb. Muidu oli vahva ja toredaid inimesi oli palju. Aitäh boksikaaslastele Kaiele, Tõnule ja Helenale ning JAP-ile, kes aitas asju ette valmistada. Järgmine aasta jälle.

Pühapäeval algas vutihooaeg III liigas, kuid paraku ebaõnne tähe all. Rakvere vastu oli võimalus minna penaltist juhtima, kuid vastaste väravavaht tõrjus. Seejärel puterdasime palli ise sisse ning lisaks löödi meile värav selgest suluseisust. Meie ainsa värava ja ühtlasi oma esimese värava üldse meeste liigas lõi Kaspar Klaus. Kuigi teisel poolajal suutsime survet teha, siis oma kaks võimalust realiseeris just vastane. Lõppseis 1-4 ei kajasta sel korral mängupilti, kuid tõsisasi see on. Sel nädalal vaba ja siis Looga kohtumine. 3. mail toimub Kasekoplis esimene mäng. Pange vaim valmis.

Esmaspäeval külastas valda maavalitsuse komisjon, mis hindas avatud noortekeskuste projekte. Meilt läks projekt, kus soovisime saada uut kitarri- ja bassivõimu ning trummikomplekti. Läks hästi. Saime täna teada, et toetust tuleb 1050 eurot ja vald paneb ise 400 juurde. Äge. Loodan, et noorte bänditegemisevõimalused  on sellega teinud väikse hüppe ning see motiveerib ka uusi noori juurde tulema. Nüüd valime koos noortega uued riistad välja, siis teeme noortele tutvustava ürituse ning mõned üritused veel mõttes. Ehk on järgmise aasta kevadrockiks meil veel mõni noortebänd tekkinud.

Esmaspäeval oli ka siis minu väike tähetund Naabriplika sarjas. Ise jäin rahule, kuid eks vaatajad peavad ise hindama. Keegi ütles, et ei saanudki aru, et tegemist amatööriga, kuid ilmselt tahtis meelitada. Kordus veel pühapäeval kell 13.05. 

Teisipäeval lõppes meil Järva Kilva hooaeg. Viimasel etapil olime 9 meeskonna seas 5. ning kokkuvõttes tulime 4-ndale kohale. Aitäh Arletile, kes asja koos hoidis ning kõikidel mälumänguritele. Ehk sügisel suudame ikka teise meeskonna ka vallast välja panna ja ehk suudame ise ka poodiumile jõuda.

Kolmapäeval arutasime kooli eelarvega seonduvat ning pealelõunal mõtlesime natuke valla arengukava peale. Ega väga suurt ei mõelnud välja, sest kõik asjad justkui juba sisse pandud. Konkreetsemalt saab sõnastatud ning ka eelarvestrateegiasse peab panema Piibe turismikeskuse loomise. 

Täna oli kultuurinõukoja koosolek, kus räägiti nii muusikaaasta sündmustest kui järgmise aasta pärimusaastast. Teisi jooksvaid teemasid oli ka.

Homme toimub JOL-i üldkoosolek Amblas, millele eelneb ELPA külastus. Päris huvitav kuidas ikka piim kokku surutakse. JOL-is siis kõige paeluvam teema uue esimehe valimine. Lisaks saime täna teada, et Koeru saab endale suvest uue vallavanema, kelleks praegustel andmetel saab Andres Teppan. Koigi ka praegu vanemata, jääme ootama. 

Homme õhtul on kõik oodatud kultuurimajja puhkpilli peole, kus külaliseks BRASS. Sissepääs annetusega. 

Laupäeval on suurem proovi päev ja õhtul toimub Türil meeste tantuspeo ettetantsimine, kust me kindlasti võibolla äkki läbi saame :)
Pühapäeval mängin Gretele taas saadet Järvamaa lauluvõistluse piirkondlikus voorus, mis sel korral toimub Järva-Jaanis. 

Seejärel on kõik oodatud Võllastele, et teha üks mõnus talgupäev, kus koristame prahti ja oksi, paigaldame pinke ja prügikaste. Kaunis üleskutse siin kõrval. Peale seda 3. aprillikuu nädalamäng. Hea meel on tõdeda, et MTÜ Järva-Jaani Discgolfi Klubi liikmete arv on tõusnud 7-lt juba 15-le. 

Ahjaa, sel nädalal ilmus uus Jaani Teataja ka ning seal sel korral 10 lehekülge lugemist. Tasub see 32 senti investeerida küll.

Uue nädala esimene päev midagi erakordset praeguse seisuga ei too. Teisipäeval on vallavalitsus ning õhtul on kõik oodatud Teele lillepoe juurde, et Sammuda terviseks. Algus kell 18.30.

Tänase sissekande lõpetan üleskutse ja hea võimalusega. Levitage seda infot kindlasti.

Paide politseijaoskond kutsub 24. aprillil kell 10.00-12.00  Järva-Jaani inimesi Päevakeskusesse esitama ID-kaardi taotlusi.
Fotod tehakse soovijaist kohapeal, samuti aidatakse täita vajalik taotlusankeet. Ainuke palve on tasuda eelnevalt riigilõiv 25 eurot (puudega isikud ja üldtingimustel vanaduspensioni ikka jõudnud isikud 7 eurot).
Palume kindlasti eelnevalt registreerida päevakeskuse telefonil 3863192 või e-postile ineskurvits@gmail.com
Täpsemat infot dokumentide taotlemise kohta politseijaoskondade teenindustes on võimalik saada Politsei- ja Piirivalveameti kodulehelt www.politsei.ee rubriigist teenused, e-posti aadressil teenindus@politsei.ee või infotelefonil 612 3000.


Olge kaunid edasi

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar