kolmapäev, 23. detsember 2009

Liuväljak avatud


Tänasest on võimalus Järva-Jaani tehisjärvel uisutada. Õhtul kella 16.30-21.30 on see ka valgustatud. Juurde pääseb lasteranna poolsest osast.
Suured tänud noortele, kes lühikese etteteatamise peale olid nõus appi tulema. (Pildilt puudub Alari, kes oli fotograafi rollis)
Aga eilsest veel nii palju, et toimus väike nõupidamine Karinu raamatukoguga seoses.
Kurb oli kuulda jutte, mille kohaselt vallavanem olla külakoosolekul lihtsalt püsti tõusnud ja ütlenud kuidas olema hakkab. Kes kohal aga olid, peaksid mäletama, et küsisin mitmel korral mõtteid ja vastuväiteid või arvamusi ning tahtsin ka diskussiooni, kuid paraku seda ei tekkinud. Kahju, et ma inimeste mõtteid lugeda ei oska.
Lisaks sellele ei ütle osad inimesed J-Jaani raamatukogu töötajatele enam teregi, mitte et nemad üldse kuidagi asjasse oleks segatud. Aga no pole hullu. Meie oleme rõõmsad edasi ja otsime endiselt häid lahendusi. Seda ma võin väita, et Karinu raamatukogu ei kao kuhugi.
Vallavalitsuse istung sujus ka ilusti. Maavalitsusest jõudis järelvalvest tagasi ka Grossi poe planeering, mis nüüd volikogusse läheb kehtestamisele ning seejärel võib edasi tegeleda projekteerimisega ning siis ehk jõutakse varsti ka ehitamiseni.
Täna ilmus detsembrikuu vallaleht. Järgmisest aastast peaks see minema tasuliseks. Täpset hinda veel ei ütle, aga üle 5 krooni see kindlasti pole.
Tänase tööpäeva lõpetas külla tulnud jõuluvana, kes tõi kõigile uue aasta märkmiku ning väikese käsitöö asjakese.
Kauneid pühi kõigile!!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar