kolmapäev, 28. detsember 2011

Mälestus

Aasta 2011 hakkab läbi saama ja sellest jääb igale meist omad mälestused. Täna võtsime kokku selle aasta fotokonkursi, mis mõned mälestused pildina talletanud on ning siinkohal on hea meel tuua välja iga kategooria kolm paremat. Kõik said endale Kuma fotopoe kinkekaardid. Kõikide piltide seast valiti ka peapreemia ning selle sai Gerly Meister oma pildi "Mälestus" eest. Kõiki teisi pilte saab vaadata Facebookis Järva-Jaani valla alt. Aitäh kõikidele osalejatele veelkord.

LOODUS

1. Metstaguse äike, Mart Piiroja
2. Allikas, Mart Piiroja
3. Veebruar Järva-Jaanis, Andrus Kopliste

INIMENE
1. Kalle Puss, Avo Aulis
2. Noored talendid, Peeter Rääbis
3. Vanatehnika varjupaigas, Peeter Rääbis

SÜNDMUS
1. Järva-jaani vald 20, Avo Aulis
2. Jäähoki, Avo Aulis
3. Vastlapäev, Kerli Talkis

VARIA
1. Mälestus, Gerly Meister
2. Talv, Kerli Talkis
3. Lasteaed, Avo Aulis

Järgmisel aastal on plaanis seda korrata ning tasub juba pilte tegema hakata. Muudatusena teeme selle, et on ainult üks tähtaeg ja see saab olema novembris, kuid jooksvalt võib pilte juba 1. jaanuarist saatma hakata. Kahju, et noored ei leidnud konkurssi üles, sest eelmisel aastal oli ju koolitus noortekas ning selle raames tehtud pilte näeb siit Lisaks valmisid seal ka väiksed multifilmid, mis on siin ja siin. Rääkisime muudel teemadel ning tuli välja, et kõik vist ei teagi, et meil alevis ka oma fotostuudio olemas, kus kokkuleppel on võimalik pilte teha. Endises Sirtsu pubis see toimetab ja lingi saab siit kõrvalt MTÜ Ventum Versuse alt.
Sain eile kätte ka valla kalendrid ning sel aastal on need ka müügis. Piiratud arv (25 tk) on neid Teele lillepoes ning hinnaks 5.20. Kalendri teeb eriliseks see, et seal on 12 pilti fotokonkursist, nii et kiirustage.
Muide praegu on ka üks fotokonkurss käimas ja selle kohta on järgnev info:
EELK Järva-Jaani kogudus korraldab FOTOKONKURSI teemal "JÕULUVALGUS"
Fotod palume 15. jaanuariks saata e-mailile jarva-jaani@eelk.ee või tuua A4 formaadis fotopaberile trükituna pastoraadi kantseleisse (Pikk 54).
Näituse avamine ja tööde tutvustamine toimub pühapäeval, 29. jaanuaril kell 12.00 pastoraadis.
... OSALEMA ON OODATUD KÕIK LAPSED, NOORED JA TÄISKASVANUD!
PARIMATELE AUHINNAD!
Lisainfo telefonil 58114034 (Gerly Meister)

Tulles tagasi olnu juurde, siis jõulud olid rahulikud. Kui välja arvata 26. detsember, mil Patrick pahandust tuli tegema. Päris palju puid taas maha võtnud ning jupikesi katustest ka minema viinud. Saagimist ja lappimist taas tükiks ajaks.
Eile oli Ülle Jäägeril viimane tööpäev meie vallamajas ja uuest aastast astub ta Koeru vallamajja, et seal abivallavanemana kätt proovida. Usun, et saab kenasti hakkama, sest oma tublidust ta meil on küll tõestanud. Edukaid projekte ei hakka siinkohal ette laduma.
Peagi ilmselt kuulutame välja konkursi arendus- ja rekreatsiooninõuniku kohale, kuid enne veel täpsustame ametikoha ülesandeid natuke.
Täna oli neljanda kvartali eakate sünnipäevaliste pidu, kus külalistena olid Koeru eakad esinemas. Vanameistrite Herbert Lasti ja Uno Aani näitemäng oli vägev ning kõik muu ka muidugi.
Homme on selle aasta viimane vallavolikogu istung ning sel aastal on see Seliküla-Jalgsema külamajas. Reedel kalendris muid plaan pole kui õhtul aastalõpupeole minek kultuurimajja. Seejärel ongi aastavahetus ning uus aasta.
Kokkuvõttes aasta statistikat, siis sel aastal tegin blogis 107 sissekannet ning kokku oli külastusi ca 46000. Suured tänud lugemast ning kohtumiseni uuel aastal.

2 kommentaari:

  1. Fotokonkursil osales siiski ka noori...

    VastaKustuta
  2. Head vana aasta lõppu !

    Uued kirikukellad kostavad ka Karinule !

    VastaKustuta