esmaspäev, 25. jaanuar 2010

Lühidalt

Reedel saime kokku Järva ja Viljandimaa riigikogu saadikutega ning sai mitmetel teemadel aru peetud. Oma tegemistest andsid ülevaate ka kogukonnafondi eestvedajad. Kes tahavad ka oma panuse pärandkultuuri säilitamiseks anda või noore spetsialisti stipendiumi väljaandmiseks siis külastage www.kogukonnafond.ee
Peale kokkusaamist viibisin ka Aasta tegu 2009 autasustamisel, kus mul ka õige õhkõrn osa oli. Nimelt olen ka ühe nominendi valmimisele kaasa aidanud ehk Järvamaa koguteose üks artikkel on minu kokku pandud. Aga sel aastal võitis kokkuvõttes Paide Spordihall. Et siis seal neid üritusi ikka jätkuks.
Reede õhtune pidu kultuurimajas oli samuti väga meeleolukas. Pidu, kus katkematult saab tantsida 7 tundi elava muusika järgi on raske teist leida.
Nädalavahetus oli seevastu rahulik. Sai puhata ja "akusid" natuke laadida. Autoakud küll kahjuks vajasid turgutamist tänu paukuvale pakasele.
Avatud sai ka jäärada. Küll väikeste apsudega, aga siiski. Nüüd võimalik oma sõiduoskusi lihvida T,K 16.00-20.00 ja L,P 12.00-17.00
Tänane päev möödus rahulikult. Omikusel koosolekul tutvustasime Marinega kolleegidele ISKE-t ja kuidas seda ellu viima hakata. Sellega saame maadelda ilmselt päris palju. Peale lõunat arutasime koolis võimla lahtioleku küsimusi. Alates veebruarist hakkab võimla olema lahti E-R 16.00-21.00 ja L,P 11.00-17.00. Kui on ettepanekuid, mis trennid võiks nädalavahetustel konkreetselt olla mingitel aegadel, siis praegu on paras aeg oma sõpradega nõu pidada ja teisigi juurde meelitada. Tean, et on olnud saalihokihuvilisi ja ise arvan, et teatud aeg võiks olla ka peredele, kus vanemad saaksid suures saalis oma lastele erinevaid spordialasi tutvustada. Aga andke julgelt märku siis.
Spordi valdkonnas on üks muudatus veel plaanis. Nimelt on 1. veebruarist spordi- ja noorsootöötajana tööle asumas Vootele Parts. Selle muudatuse tingis see, et Rando on täiskohaga tööl ka Koeru päästekomandos ja kui tahame, et inimene saaks pühenduda oma tööle 100%, siis kahel kohal seda ilmselt ei õnnestu meil kellelgi teha.
Sel nädalal on veel plaanis kohtuda Järvamaa kutsehariduskeskuse direktoriga, kellega võimalikku koostööd arutada. Neljapäeval on volikogu istung, kus on väga pikk päevakord, sealhulgas eelarve esimene lugemine. Tegevust endiselt küll ja veel.
Kaunist nädalat

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar